Biljetter till bröllopsmässan i Vaxholm!

Biljetter till bröllopsmässan i Vaxholm!

Kategori: Blogg, Inspiration

Vad är bättre att gå på när man suktar efter inspiration än en bröllopsmässa?

Jag har glädjen att meddela att jag har 4 biljetter till bröllopsmässan på Vaxholms Kastell lördagen den 21 mars där ett härligt urval av leverantörer inom fest och bröllop kommer vara. På mässan kan du, förutom att få oändligt med bröllopsinspiration, få ovärderliga tips, kunna mingla med andra blivande brudpar och få möjligheten att träffa företagare inom bröllopsbranschen. Och allt det här i fantastisk miljö i Stockholms skärgård! Jag lottar ut biljetterna till två vinnare (som då vinner 2st biljetter)!

Ni tävlar genom att bara skriva en kort kommentar här på inlägget – och glöm inte fylla i er mejladress så att jag kan kontakta er sedan.

Lycka till!

Ps. Lime Travel som skräddarsyr drömresor kommer finnas på mässan och hos dem har man chans att vinna ett bröllop på Seyschellerna till ett värde av 100 000 kr!

13 Kommentarer

 1. Johanna skriver:

  Hej, skulle så gärna vilja vinna dessa biljetter. Då kan jag ta med min syster dit och bara komma bort och frossa i bröllop! Vore helt underbart!

 2. Marie Karlsson skriver:

  Vore en dröm att få en massa härlig inspiration i Vaxholm och samtidigt få en romantisk helg på tu man hand.

 3. Amanda skriver:

  Hejsan! Jag och min fästman ska gifta oss i skärgården i sommar och vi har massor kvar att planera och lista ut. Tyvärr tycker min sambo att jag redan köpt för många bröllopstidningar (har väl sisådär 10 stycken nu), så jag har lite köpstopp på den fronten! Men om jag kunde överraska honom med vunna biljetter till bröllopsmässan i Vaxholm (nära där vi sedan ska gifta oss), så vore det underbart! Hoppas vi får möjligheten att gå! Trevlig kväll! :)

 4. Helena Thor skriver:

  hej, vill väldigt gärna vinna. Behöver inspiration känner jag! Har precis fått vårt tredje barn och vi ska gifta oss i augusti. Börjar så smått få panik över det hela faktiskt! :)tänk så man kan planera lite tokigt ibland!

 5. Linda Pauline skriver:

  Åh! Jag skulle jätte gärna vilja vinna. Då min pojkvän fyller år 22 mars så
  Kan vi boka in en hel helg i Stockholm tillsammans ❤️

 6. Linn skriver:

  Ooo! Vilken chans! Det skulle man ju gärna vilja nu när jag själv ska gifta mig! :)

 7. Gustaf skriver:

  Låter perfekt! Det skulle min fästmö älska!

 8. Annelie skriver:

  Åh vill jättegärna vinna, skulle verkligen behöva lite inspiration och tips, tiden springer i väg och snart är det dagen D och såå mycket kvar att ordna. Hoppas

 9. fredrika klimczak skriver:

  Hej! Det hade varit så roligt att få vinna de biljetterna. Vi gifter oss 27/6 i år och behöver all inspiration just nu. Håller tummarna för mig! Vänligen Fredrika

 10. Sandra skriver:

  Åh behöver verkligen inspo inför sommarens stundande bröllop!!!

 11. Therese skriver:

  Hej, åh så underbart! Jag skulle så väldigt gärna vilja vinna biljetter till mig, min blivande svägerska och våra mammor då vi båda gifter oss med varsin bror i sommar. Hon i juli och jag i september. Vore så lyxigt att få njuta och få inspiration. Kram

 12. Stella skriver:

  My hat is off to your astute command over this to-acpbrivo!

 13. Note:Persons apparently associated with a Muslim site have learned to exploit my offline time during the Sabbath to spam hatefilled content to their site and others. This happened once already, but I assumed it wouldn't happen again. Their material has been removed and from now on comment moderation will be up during the Sabbath. My apologies to Dymphna and any others who were attacked by these individuals.

Lämna en kommentar