Designa och vinn inbjudningskort!

Designa och vinn inbjudningskort!

Kategori: Blogg, Inspiration

Eftersom fotograftävlingen blev så uppskattad (vinnare har inte korats än. Jag lovar att skriva när det är klart) känns det lämpligt att fortsätta lotta ut fina bröllopsvinster till er. Den här gången har jag tillsammans med Lovely Day Design bestämt att vi kommer kora 3 lyckliga vinnare!

Vi lottar ut startpaket till er som planerar att gifta er. Paketet innehåller Save the Date-kort och inbjudan från Lovely Day Design och designen får ni välja.

Förtydligande: Man vinner sin design i högupplöst PDF, som man kan skriva ut själv (eller skicka till tryckeri om man inte har tillgång till någon skrivare). Alla produkter från Lovely Day Design fungerar så att man betalar en engångskostnad för designen, men in det här fallet vinner man den istället.

Tävlingsreglerna är väldigt enkla. Skriv en kommentar till det här inlägget och motivera varför just du/ni vill vinna. Glöm inte att fylla i er mailadress. Vinnare dras om en vecka. Lycka till!

10 Kommentarer

 1. Anna skriver:

  Hej,
  Jag älskar designen på molnkorten och griffeltavlan. Min fästman äger en färgbutik och vi har tänkt att vara kreativa med tapetpapper i våra Save The Date, inbjudningar och övrigt tryckeri. Vi har nu ett långdistansförhållande då jag jobbar i USA och vi ser otroligt mycket fram emot vårt sagolika vinterbröllop nästa vinter, att vinna en vacker design från Lovely Day Design vore verkligen som kronan på verket och lite plåster på såren nu under tiden som är kvar ifrån varandra.

  Tack för en superhärlig blogg!

 2. Anna skriver:

  Go kväll! Vi är mitt uppe i planering av gästlista till vårt höstbröllop den 4/10-2014. Vi har kollat runt på olika idéer om hur vår inbjudan ska se ut men hinner inte ta oss tid att designa dem helt själva. Det sägs att det är dags att vi bestämmer oss snart för hur vi vill ha det, snälla gör det lite lättare för oss genom att vi kan använda oss av era fina inbjudningskort. Tack på förhand! /Anna S

 3. Sofie skriver:

  Jag vill vinna för att jag tycker att de hade passa utmärkt till mitt drömbröllop som ska gå i romantiska toner!

  Tack för en underbar blogg!

 4. Katta skriver:

  Vad kul med tävling!

  Jag skulle vilja vinna för jag är mitt uppe i planeringskaoset och min to do-list får gärna bli kortare :)

 5. Anna-Karin skriver:

  Å de skulle vara jätte kul å vinna :-) den 5/7 -14 är de min å min blivande mans dag :-)
  har lite funderingar på hur inbjudningskorten ska vara men har inte hittat nått än så nu håller ja/vi tummarna att vi vinner då de e dags för korten att skickas iväg snart :-)

 6. Monika skriver:

  Hej,

  Två föräldraledigheter på raken har slukat upp både vår tid och vår ekonomi, men gett oss desto mer att älska. Att kunna samla våra nära och kära för att fira vår kärlek till varandra har känts självklart sedan dagen vi träffades och grundvalarna för livet skakades om.

  Vi står snart inför att skicka ut inbjudningarna till vårt bröllop i augusti. Det tänkte vi göra genom att skicka mail/sms och länka till en hemsida. Det skulle kännas så mycket mer genuint – och spegla det vi står för bättre – om vi kunde göra det med lite mer stil och flärd!

 7. Elena skriver:

  Åh! Jag vill vara med! :)

  Jag och min fästman har precis tagit steget till att påbörja planeringen inför ett bröllop. Vi är precis i planerings-stadiet och därför skulle denna vinst vara perfekt. Det skulle bli ett förtydligande för min fästman att nu är det på allvar. 😉

 8. roger skriver:

  raka rör, tala fritt…bröllop javisst! stress, press.
  jag bryter ihop. varför så mycket att tänka på? kärlek
  ja…om inte hjärtinfarkt innan. vem tänkte på
  inbjudningskort? orka hymla, utan dem blir det ingen
  fest….

  rädda mannen! jag tror jag dör

 9. Vicky skriver:

  Tack för en bra blogg! Jag skulle gärna vinna för att jag aldrig vinner och nu borde det vara min tur :)

 10. Sanna skriver:

  Trogen läsare av denna blogg, giftermål sker inte inom ramen för 2014 men oj vad fina inbjudningskort av lovelydaydesign älskar ”at last”som ser ut som att inbjudan är gjord på säckväv fantastiskt vackert och så kreativt!

Lämna en kommentar