Ditt Bröllop fyller 2 år!

Ditt Bröllop fyller 2 år!

Kategori: Blogg

Tänk att Ditt Bröllop redan fyller 2 år!

Tack kära läsare som troget följer varje uppdaterng – och välkomna alla ni nya läsare, för ni blir faktiskt fler och fler för varje dag som går.

Jag är glad att min idé om att skapa en inspirationssida för bröllops- och fotofantaster numera känns ganska etablerad. Jag får tacksamma mail varje vecka av fotografer som fått förfrågningar direkt efter publicering, av läsare som tackar för all inspiration, och av framtida brudpar som undrar vilken bukett som är finast (!).  Det känns otroligt kul att jag varit med och skapat en sida som faktiskt dyker upp på förstasidan om man googlar ”Bröllop”.

Nu kör vi ett år till fullt av inspiration – som de här drömska bilderna av Sjömilla – och såklart ännu fler tävlingar och nyheter. Nu ska jag äta tårta!

Kram,

Lina


Foto: Sjömilla

Ps. Vill du annonsera på en av Sveriges största bröllopsbloggar så kontaktar du mig på info@dittbrollop.se

Etiketter: