Ett hej från lilla mej

Ett hej från lilla mej

Kategori: Blogg

Jag har sagt det förr, men jag säger det igen: jag är verkligen både glad och förvånad över hur många läsare som har hittat hit sedan det blev 2013. Utan att göra en allt för vild gissning gissar jag att många av er är i bröllopsplaneringsfasen och har hittat hit för att ni, precis som jag för två år sedan, letar inspiration på det oändliga internätet. Varmt välkomna!

Jag vet att jag inte är så personlig här på bloggen. Det är heller inte min tanke att börja bli det nu. Men jag vill bara dela med mig av hur glad jag är att Ditt Bröllop ständigt växer. Vem skulle kunna ana att jag: en totalt ointresserad-av-bröllop-tjej som beställde en bröllopsklänning borta i Portland utan att ha testat varken den eller någon annan och som hellre vill ha halvtrassligt hår än perfekt frisyr och för att inte tala om hur varken jag eller min man hade någon aning om hur ett bröllop går till och vilken ordning allt ska vara… Vem skulle ana att jag skulle dra igång en bröllopssida som nu är en av Sveriges mest lästa bröllopsbloggar? Ja, lite knas är det. Men kul. Så ja, tack! Och snälla, sluta aldrig kommentera eller mejla mig era åsikter, bröllopshistorier, tips och allt sånt där ni är så bra på.

Imorgon blir allt som vanligt igen. Alltså mer bröllop och mindre av mitt tjat. Jag ville bara tacka ordentligt. Kram. //Lina