Ett sånt där litet hej igen

Ett sånt där litet hej igen

Kategori: Blogg

Ända sedan året blev 2013 har Ditt Bröllop som sagt växt för varje dag men det går inte att jämföra med vad som hände efter Elsa Billgrens länkning. Tack, Elsa! Till alla nya läsare: jag hoppas att ni ska trivas här och att ni vill fortsätta att komma tillbaka. Det här är en sida främst för er som uppskattar fina foton från några av de bästa fotograferna i Sverige (och världen!) och som dessutom gillar när motiven råkar vara på just bröllop. Det är också en sida där ni kan läsa intervjuer med och om kreativa personer och företag i bröllops-Sverige.

Jag, Lina, håller mig mest i bakgrunden. Jag är som gladast när jag får ta fram era bröllop, era historier och era tips & tankar. Så om du som läser sitter på en oberättad bröllopshistoria om när ni gifte er barfota i skogen, sammanställde annorlunda inbjudningskort , gjorde en save-the-datefilm, eller kanske höll en galen svensexa: hör av dig! Jag vill veta. Och alla andra läsare också för den delen. Den här sidan handlar ju om just er. Det är därför jag kallar den för Ditt Bröllop – inte mitt.

Ni når mig lättast på support@dittbrollop.se. Eller i kommentarsfälten såklart.
Kram på er. //Lina

Ps. Ditt Bröllop finns såklart på Facebook, Twitter, Instagram och Pinterest också… har jag glömt något?