Inspiration : Stylad brudplåtning

Inspiration : Stylad brudplåtning

Kategori: Blogg, Inspiration

Äntligen börjar vårkänslor infinna sig (i alla fall här i Skåne) och det firar jag med stylat shoot med bröllopsinspiration som andas vår, skapat av ett härligt Göteborgsgäng vars tanke är att visa att fin dekoration och design inte kräver en stor budget. Bilderna är en perfekt mix av boho-romantik och genomtänkta grafiska detaljer.

Fotografen Louise berättar ”Vi kände att vi tillsammans ville visa hur man på ett lätt och kreativt sätt kan skapa ett magiskt bröllop med dukning, bilder, trycksaker, bakverk och klänning utan att det behövde kosta skjortan. Vår stylists förmåga sattes verkligen på prov och utgångspunkten var kreativt tänkande till en liten kostnad. Att få arbeta ihop med andra likasinnade sporrade oss verkligen och vi hoppas att även i framtiden får arbeta tillsammans igen med liknande projekt men också med riktiga bröllop.”

Foto: Louise Pekkanen Dukning och styling: Caroline Pekkanen Trycksaker: Unik Form (Johan Pedersen och Mikael Karlsson) Tårtor: Linda Hailu Karlén Brudklänning sömnad: Eva Zackariasson Design: Louise Pekkanen Smink och hår: Alexandra Andersson Blommor: Louise Pekkanen Modell: Greta Johansson