Intervju & Erbjudande – Photorealistica

Intervju & Erbjudande – Photorealistica

Kategori: Blogg, Inspiration

En av de saker vi lade ner mest tid på inför vårt bröllop (och som jag är väldigt glad att vi gjorde) var faktiskt att leta upp en trevlig och duktig bröllopsfotograf. En fotograf som tar bilder i den stil vi tycker om och som kunde följa oss från det vi steg upp tidigt på morgonen ända fram till sista gästen lämnade dansgolvet morgonen därpå. För oss var det väldigt viktigt att få alla skratt, gråt och känslor förevigade på bild.

Här nedanför följer en liten intervju med de duktiga fotograferna på Photorealistica. Kanske kan det vara till hjälp om ni befinner er i leta-fotograf-djungeln. Och om ni inte redan är övertygade, så kanske det får er att förstå att det är värt varenda krona att satsa på en bra bröllopsfotograf. Trust me. Det är en investering.

Hej Photorealistica! Vad fick er att vilja börja jobba med bröllopsfotografering?
– Att fotografera bröllop är underbart på många sätt. Det är både vackert och roligt på samma gång. Alla är glada och stämningen är på topp. Det ger oss en stor dos energi. Sen träffar vi dessutom många fantastiska människor och genom attfotografera deras bröllop så knyter vi en kontakt som inte sällan håller i sig. Sett ur ett fotoperspektiv så ger bröllop oss en fantastisk möjlighet att uttrycka och förmedla något vackert och känslomässigt. Att vi får vara med och dela en så viktig händelse som ett bröllop är oss naturligtvis en stor ära!

Vad tycker ni att man bör tänka på när man väljer bröllopsfotograf?
– Det absolut viktigaste är att man känner ett förtroende för de som fotograferar. Personkemin måste fungera. Vi strävar alltid efter att få bjuda på lunch eller fika och träffa brudparet innan vi bokar för att lära känna varandra. Och självklart är bildstilen viktig. För oss är det otroligt viktigt att bilderna blir tidlösa och att man som brudpar ska känna igen sig i de bilder vi tar. Se också vad som egentligen ingår i priset. Vi levererar tex. alltid alla bilder i bästa kvalité. Vi vill inte att våra kunder ska vara beroende av oss efter bröllopet utan känna att de verkligen får något för deras investering. Titta också på vad fotografen har att erbjuda förutom fotograferingen. Det kan tex. vara fine art bröllopsalbum, förstoringar osv.

Ni befinner er i Skåne, men låt säga att man ska gifta sig i Norrland. Hur löser vi det?
– Vi har olika bröllopspaket, eller collections. De sträcker sig från 3 timmar till en hel dag. Paketpriserna är alltid de samma, oavsett om bröllopet är i Skåne, Norrland eller New York. Det enda som tillkommer är reskostnaden samt eventuellt boende. Vi planerar alltid in och reser med god marginal så att vi inte missar något vid en eventuell försening.Vi fotograferar gärna utanför Skåne och löser kommunikationen med telefonsamtal eller videosamtal via Skype. Det är viktigt att ha en god dialog och prata med varandra, inte bara vid bokning och sedan 1 vecka innan den stora dagen, utan även under förberedelserna. Vi står naturligtvis gärna till tjänst om våra brudpar behöver hjälp med allt från tankar om bordsplacering till andra detaljer kring deras dag.

Har ni något annat bröllopstips som ni kan och vill dela med er av efter att ha varit på så många bröllop?
– En av de vanligaste frågorna vi får av brudpar är om deras plan för dagen är realistisk eller om de måste planera in mer tid efter vigsel osv. Vårt tips är att planera med god marginal så att om det skulle bli förseningar så är det ingen panik. Glöm inte heller att äta och dricka under dagen. Det kan vara svårt att komma ihåg. Be gärna en tärna eller bestman påminna om det. Vi har samlat lite tips för  brud, brudgum och generellt vad man skall tänka på. På vår hemsida under menyn preparations hittar ni våra bästa tips!

Som en liten trevlig avslutning på intervjun har Photorealistica, generösa som de är, ett erbjudande till alla fina Ditt Bröllops-läsare. De fyra första bokningarna som de får in från och med nu får 15% rabatt, oavsett vilken kollektion ni som brudpar väljer (värde upp till 3000 kr). Bifoga följande voucher and you’re all set! Det är alltså först till kvarn som gäller. Perfekt avslutning på en väldigt bra bröllopsvecka om ni frågar mig. Och just det, bilder av: Photorealistica så klart. Trevlig helg på er! 

4 Kommentarer

  1. Janay skriver:

    It’s really great that people are sharing this inoiamrtfon.

  2. Da scrive:“Dura solo un tempo la resistenza degli uomini di Franco Smith contro i Campioni d’Europa del Leinster, nella terza giornata di RaboDirect PRO12.”Questo è l’inizio dell’articolo che ha pubblicato il sito della FIR parlando della partita di ieri. Ora, io penso che una frase del genere non solo sia stata scritta da qualcuno incompetente ma da chi, cosa più grave, non la partita non l’ha neanche vista.

  3. Such a good topic Kim. I saw it streaming with a friend and it was very off-putting, then I saw the ad campaign and thought it was really beautiful. But I don't think it did well in the stores and his new collection for spring is way more wearable.p.s. love your little signature above the comments with macarons – so adorable! :)xo Mary Jo

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] (Pssst. Ni har väl inte missat Photorealisticas erbjudande?) […]

Lämna en kommentar