Kärleksclowner med känsla för feeling

Kärleksclowner med känsla för feeling

Kategori: Blogg, Inspiration

Efter vigsel, mottagning och middag är det fest – och inte vilken fest som helst, utan bröllopsfest! Om det är något som man, både som nygift och gäst, vill efter en lång bröllopsmiddag är det att dansa av sig. Dansgolvsglädjen på ett bröllop går inte att jämföra med andra fester och självklart är musiken/underhållningen en väldigt viktig del av det.

Söker du något utöver ett vanligt coverband eller en opersonlig Spotifylista vill jag tipsa om duon Little Boxes som skapat bröllopskonceptet Choco Boxes Wedding Music. Tillsammans erbjuder de DJ och livemusik till bröllopsfester.

Konceptet  består av artisterna Anna Vogel och Jörgen Kjellgren som tillsammans med DJ:n Sandra ”Choco Canel”  Bergman bland annat gör tolkningar av artister som Feist, Familjen och Rihanna.

Som de själva uttrycker det:

”Vi är en helhetslösning för bröllopspar som inte har tid eller ork att sålla i djungeln av underhållare. Vi tar gärna emot önskemål på låtar och så kör vi dem genom våra små musikprylar och gör låtarna till våra egna. Och Sandra har så mycket skivor i sin väska att det är näst intill omöjligt att inte hitta sina favoriter där. Vi älskar bröllop alla tre. Det är så mycket kärlek i luften och det brukar bli fantastiska fester. Vi vill bidra genom att skapa stämning, sprida glädje och kanske få en och annan att fälla en liten tår. Vi är kärleksclowner helt enkelt.”

Vill ni veta mer om unika ChocoBoxesWeddingMusic klickar du här.