Säg ja i grannlandet!

Säg ja i grannlandet!

Kategori: Blogg, Inspiration

Pałac DomaniowskiMånga par drömmer om att gifta sig på slott eller herrgård, men det kräver oftast en stor budget och få har råd. Väljer man att resa till grannlandet Polen öppnar sig fler möjligheter för dem som vill hålla ett drömbröllop och samtidigt hålla budget.

Jag har kontaktat Sagolika Bröllop & Event som menar att förutom de plånboksvänliga priserna finns flera anledningar till att gifta sig i Polen. Landet är känt för sin gästfrihet, sin goda mat och vackra natur.

Sagolika bröllop & events grundare och bröllopskoordinator Marta hoppas att fler par ska kunna få sin dröm om slotts- och herrgårdsbröllop uppfylld. Hennes förhoppning är samtidigt att svenskarnas tidigare bild av Polen som ett grått och fattigt land en gång för alla ska gå i graven. Polen med sin romantiska historia och kultur är den perfekta platsen för ett riktigt sagobröllop!

Marta är medlem i Bröllopsakademin som jobbar för att det ska vara säkrare för brudpar att göra det trygga valet. Att gifta sig är en stor och viktig händelse och därför är det viktigt att känna sig lugn och trygg. Utöver bröllop arrangerar Sagolika bröllop & event bland annat förlovningsresor och andra romantiska slott- och herrgårdsvistelser.

Vill du veta mer om Sagolika bröllop & event, klicka här.

Foto: Siwko