Tävling – Vinn 500kr på GlamMom

Tävling – Vinn 500kr på GlamMom

Kategori: Blogg, Inspiration

Nej men vad säger ni, börjar det inte bli dags för en ny tävling? Det var ju ett tag sen sist nu. Den här gången har ni möjlighet att vinna ett presentkort värt 500kr på GlamMoms sortiment. GlamMom säljer, förutom amingskläder, fina gravidkläder till både vardag, fest och bröllop. De menar att det är tröttsamt att blivande och nyblivna mammor endast har storblommiga tältliknande plagg att välja mellan och letar därför över hela världen där bara det finaste får plockas med i deras utbud.

För att vara med i tävlingen ska du bara kladda ner en liten kommentar här i inlägget om varför just du borde vinna och sen skadar det inte om du gillar GlamMom och Ditt Bröllop på Facebook! Vinnare dras om  en vecka. Lycka till!

Bild: GlamMom.se

11 Kommentarer

 1. Carola skriver:

  Jag vill vinna för jag ska på bröllop i juni och har inget att ha på mig!

 2. Jenny skriver:

  Hej! Jag skulle vilja vinna för att jag blir knäpp på att jag aldrig hittar något som passar mig och min nuvarande, runda, kroppsform. Tack för en bra sida i övrigt!

 3. Bella skriver:

  Hej! Jag vill vinna för att min helt underbara syster är gravid och föder snart en liten prinsessa och för att min syster är väääärldens bästa syster. Hon förtjänar helt klart lite fina kläder :)

 4. Karin Svensson skriver:

  Jag skulle gärna vinna för att jag inte minns sist jag unnade mig själv något fint.

 5. Lollo skriver:

  Jag vill vinna för jag är snäll :-)

 6. Caroline skriver:

  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna denna tävling då jag i september i samband med dotterns dop ska gifta mig med min älskade. Ska bli fantastiskt på alla sätt och vis men det krävs ju aningens mer planering när man både ammar och ingenting riktigt sitter som det ska 😉

 7. Petra skriver:

  Jag skulle gärna vilja vinna ett presentkort för alla mina kläder ser ut som tält utan passform!!

 8. Jennie skriver:

  Jag skulle vilja vinna till min sister in law som ska få barn i sommar!

 9. Josefine skriver:

  Jaha då får jag väl också ge det ett försök! hehe. Jag skulle vilja vinna för att jag inte har några fina sommarkläder vilket jag insåg nu när långhelgen var så varm!

 10. Li skriver:

  … För att jag ska bli moster om en månad och min syster förtjänar något nytt till sig själv.

 11. Marie skriver:

  Jag vill vara med och tävla för min goda väninna skull som blir mamma i sommar!

Lämna en kommentar