Tävling – Vinn ParantParant-hårsmycke

Tävling – Vinn ParantParant-hårsmycke

Kategori: Blogg

Ni vet Örjan, grundare av smått fantastiska ParantParant, som jag intervjuade här? Han har varit snäll nog att skänka en av sina vackra håraccessoar-skapelser som nu ska lottas ut till en av Ditt Bröllops läsare! Det enda ni behöver göra för att vara med i tävlingen är att gilla det här inlägget (det gör ni genom att klicka på Gilla i slutet av inlägget) och skriva en kommentar om varför just Du borde vinna. Kanske ska du gifta dig eller vara gäst på ett bröllop snart? Eller så kanske du bara vill ha ett unikt och tjusigt hårsmycke? Vad än din anledning är, lycka till och må rätte man eller kvinna vinna!

Bilder: ParantParant

Vinnaren utses om en vecka.

12 Kommentarer

 1. Bella skriver:

  Ååh vad fint! Jag vill vinna :)

 2. Matilda skriver:

  Jag vill vinna! :)

 3. Karolina skriver:

  Jag vill vinna för jag har inte så myclet hår att skryta med!

 4. Monica skriver:

  Jag vill vinna för att kunna ha den som en accessoar i mitt hem. Örjan gör så otroligt vackra saker

 5. Helena skriver:

  Jag gifter mig i februari och hade fullkomligt älskat att få ha en av Örjans vackra kreationer i mitt hår. Då jag gifter mig med en officer så står han för det mesta av ”blinget” eftersom jag valt en ganska enkel klänning för att kunna matcha honom. Att kunna spice:a till håret på detta sätt på vår bröllopsdag hade verkligen gett mig pricken över i:et. Hoppas hoppas…

 6. Linn skriver:

  Åh hårsmycket är som en dröm! Jag ska inte gifta mig i höst men däremot gå på en bal och självfallet skulle jag vilja vara tjusigast där!

 7. sanna skriver:

  AAAAaa nej jag måste vinna jag har varit total förälskad i Örjans hår accessoarer sen ditt bröllops inlägg om Örjan så fantastiska skapelser jag bara måste vinna detta!! När/om jag ska gifta mig är ett hårsmycke ett måste!

 8. Linda skriver:

  Hej, Kul med tävling! Jag skulle vilja vinna för att jag älskar alltid spetsigt och romantiskt! :)

 9. Katarina skriver:

  Jag vill absolut vinna – för att jag älskar Örjans kreationer och för att jag tycker det vore en fantastisk 40-års present. Bröllop går jag på ofta och det skulle passa perfekt nu i Oktober 😀

 10. Anna K. skriver:

  Jag skulle vilja vinna för att jag ska på 30-årsfest om en månad och en ParantParantaccessoar skulle göra mig finast på festen!

 11. sofie skriver:

  oooh dem är såå fina! tänk vilken vacker brud man hade känt sig som om man hade fått bära en sådan tjusig håraccessoar!!

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] glömmer inte att ParantParant-tävlingen pågår ända till tisdag, va? Lycka till & trevlig helg! Etiketter: Håraccessoar, Hårsmycke, […]

Lämna en kommentar