Tävlingsdags igen!

Tävlingsdags igen!

Kategori: Blogg

Jag har ju förstått vid det här laget att ni, kärare läsare, älskar tävlingar. Därför vill jag tipsa om tävlingen ”No Words Needed”. Det är en tävling som anordnas i tre nordiska länder och i prispotten finns exklusiva smycken och en resecheck från SuperSaverTravel till ett totalt värde av 23 000 kr!

För att delta i tävlingen postar du en bild eller ett filmklipp som ger uttryck för din och din älskades kärlek till varandra. Men det finns en liten knorr: Ni får inte säga ett endaste ord! Du kan delta antingen genom din egen blogg eller genom Instagram/Facebook/Twitter. Om du väljer att delta genom din blogg postar du ditt bidrag där och lägger sedan in följande text i slutet av ditt inlägg:

”Jag deltar i tävlingen No Words Needed– en tävling som är anordnad av CupoNation och 21DIAMONDS

Vill du istället delta genom sociala medier använder du dig av hashtaggen#NoWordsNeededContest när du postar ditt bidrag.

Här kan du från och med den åttonde september enkelt rösta på ditt favoritbidrag. Din röst kommer tillsammans med vår särskilt utvalda jury (bland annat jag!) bestämma vilka de lyckliga vinnarna blir. Dessutom har du som röstar chansen att vinna vårt särskilda röstarpris som innehåller ett överraskningspaket från 21 Diamonds. Läs mer här.

Lycka till!

Kram //Lina

Etiketter: ,