Varför nöja sig med en bröllopsfotograf?

Varför nöja sig med en bröllopsfotograf?

Kategori: Blogg, Inspiration

En riktigt bra bröllopsfotograf, enligt mig, ska lyckas fånga de där små spontana ögonblicken som betyder så mycket. Bröllopsbilder handlar inte bara om uppradade porträttbilder utan om minen på brudgummens ansikte när han får se sin brud för första gången, gästernas tårar under vigseln och de första stegen på nattens dansgolv. Som brudpar vill man gärna få med allt. Det är så många starka upplevelser och känslor på en gång och man vill vara säker på att allt förevigas så att det aldrig glöms. Så även om en bröllopsfotograf är inbokad uppmuntrar man gärna sina gäster att ta så många bilder som möjligt som sedan kan mejlas till brudparet. Men tyvärr är det så att det inte alltid blir så. Många bilder tas, men allt för ofta stannar de i gästernas mobil och inte i brudparets inbox.

Därför vill jag tipsa om bröllopsappen Bröllogram. Appen fungerar på så sätt att brudparet skapar ett album som alla gäster kan logga in på och börja fota (även bilder från sitt kameraalbum kan laddas upp). Sedan är det bara för brudparet att hämta alla gästernas bilder i sitt egna album på Bröllograms hemsida. Det innebär också att, om man vill, kan man följa bröllopet liva från någon annan plats. Så har du en vän på andra sidan jordklotet som inte lyckats ta sig till din dag kan man istället följa bildflödet och bröllopet via Appen!

För brudparet kostar Appen 199 kr men gästerna använder den gratis. Grundarna har varit snälla och skapat en rabattkod till Ditt Bröllops läsare (yey!) så koden ”DITTBROLLOP” ger 20% rabatt!

Vill ni läsa mer om Appen klicka här.

Ps. Vad roligt med så många var med och tävlande om biljetter till bröllopsmässan! Jag har meddelat vinnarna via e-mail idag.