Vilken bukett väljer Madeleine?

Vilken bukett väljer Madeleine?

Kategori: Blogg, Inspiration

Och så var det äntligen dags för Emelie att gästblogga här på Ditt Bröllop igen!

Om mindre än en månad gifter sig prinsessan Madeleine med Chris O’Neill. Ett prinsessbröllop är ju så klart något stort för alla royalister och bröllopstokiga. Men även som florist är jag väldigt nyfiken! Hur kommer kyrkan att vara dekorerad? Och middagen? Vilka blommor kommer att användas? Men viktigast av allt är ju ända – vad kommer Madeleine att ha för brudbukett? Här kommer 3 olika brudbuketter som jag gärna hade sett tillsammans med prinsessan.

Vitt är både klassiskt och tradition bland kungliga brudar. Både drottning Silvia och Kronprinsessan Victoria hade vita brudbuketter, så det är väldigt troligt att Madeleine också väljer vitt. Denna långa, droppformade brudbukett tycker jag är en bra kompromiss mellan klassiskt, traditionellt och den lite mer moderna stilen.

En bukett full av romantiska sommarblommor som bl a trädgårdsrosor, dahlia, hortensia. Bukett modell något större och lite vildvuxen, men samtidigt inte för vild för ett prinsessbröllop. Fina aprikos/rosa toner som skulle passa Madeleine väldigt fint.
Härligt färgexplosion! Jag önskar verkligen att Madeleine vågar färg, starka färger även om det nog inte tror att det är så troligt. Här ser vi också sommarblommor som pioner, rosor, astillbe och lövkoja.
Sammanfattningsvis så önskar jag att Madeleine vågar släppa det traditionellt vita och satsar på färg och härliga sommarblommor. Den 8 juni står alltså bröllopet mellan prinsessan Madeleine och Chris O’Neill i Stockholm och då får vi också reda på vad hon har valt för brudbukett. Spännande!

//Emelie Ekborg – Svenska Blomsterbloggar Bildkällor: Bild1 Nicolai Bergmann – nicolaibergmann /Bild1 josevilla.com – southern-blooms / Bild3 calierose.com – greenweddingshoes