Vinn biljetter till bröllopsmässa!

Vinn biljetter till bröllopsmässa!

Kategori: Blogg, Inspiration

Jag har glädjen att lotta ut två biljetter till bröllopsmässan på Stallmästaregården utanför Stockholm den 20:e oktober! För att vinna en biljett behöver du inte göra mer än att skriva en liten hälsning på det här blogginlägget och så drar jag slumpmässigt två vinnare om en vecka.
Mässan som hålls i Stallmästaregårdens Tingshus pågår mellan 11.3o – 16.00 och är fullproppad av inspiration oavsett om du planerar ett litet och intimt bröllop eller en storslagen fest. Utställarna från  bröllopsbranschen är var och en specialister inom sitt område och har verktygen som behövs för att göra ditt bröllop komplett. Låt till exempel RC Chocolate fröjda både ditt öga och ditt smaksinne med sina gudomliga tårtkreationer. Eller varför inte låta kreativa Blomsterhallen få drömma dig bort bland både traditionella vita blomsterarrangemang till lite mer vågade färgsprakande buketter. Oavsett om du är i slutplaneringen av ditt vinterbröllop eller ännu inte än har förlovningsringen på fingret så kan Ställmästargården och utställarna inspirera dig med allt ifrån klänning till tackkortet.

För er som vill gå dit men inte vunnit en biljett: För 235 kr ingår både entré till bröllopsmässan inklusive fördrink samt söndagsbrunch.  Antingen så köper du din biljett i stallmästargårdens reception eller maila ditt namn till brollopsmassan@stallmastargarden.se och betala på plats.

Etiketter:

14 Kommentarer

 1. Nicole skriver:

  Det hade varit mysigt för oss. Vi har varit tillsammans i 13,5 år o förlorade i snart 11 år. Jag drömmer om att vi ska gifta oss en dag

 2. Karin skriver:

  Vad kul!

 3. Karin K skriver:

  Åh vad jag skulle älska att få gå på detta. Som relativt nybliven tvåbarnsmor och en snarlig flytt på g, behöver fästmannen och jag påminnas om vårt stundande bröllop i juni 2014. Ge vår planering en nytändning bortom det tråkiga näst intill bortglömda den sorgligt nog har blivit.

 4. Cicci skriver:

  Åh vad kul! hoppas jag får möjlighet att gå, och tack för en fin blogg!

 5. Ida Arvebro skriver:

  Hej, jag skulle gärna vilja vinna biljetter till mässan. Nygift, men vinner jag bjuder jag med mig en vän som planerar för sitt bröllop.

 6. Anna skriver:

  Åh, vill så gärna gå! Behöver all inspiration vi kan få inför vårt kommande bröllop! :)

 7. Maria S skriver:

  Så kul med en ny bröllopsmässa! Min tärna som ska också gifter sig nästa sommar och jag kommer absolut gå dit.

 8. Elena skriver:

  Åh, va kul! Det hoppas jag på att jag vinner! :)

 9. Frida F skriver:

  Hoppas på vinst!

 10. Theresia Björk skriver:

  Tack för en underbar blogg. Håller tummarna för vinst

 11. Visst har ni inte foton från senaste bröllopet jag lagt på min blogg nu? Skicka er mail så ska jag mailar över :)

 12. Annelie skriver:

  Behöver all inspiration jag kan få inför bröllopet nästa sommar!

 13. Johanna skriver:

  Skulle vara toppen att vinna! Gifter oss nästa sommar så all inspiration och ideér som mässan skulle ge skulle behövas =)
  Tack för en inspirerande blogg!

 14. Ååå detta skulle passa perfekt just nu kan jag säga!! Har en massa en så länge hemliga planer inför det kommande halvåret:).

Lämna en kommentar