Vinn en Alla hjärtans dag-weekend!

Vinn en Alla hjärtans dag-weekend!

Kategori: Blogg, Inspiration

 

Snart är det Alla hjärtans dag! Och vad bättre än att avnjuta dagen på fantastiska Vidbynäs Gård med ett weekendpaket? Därför har jag glädjen att lotta ut ett paket för ett lyckligt par där följande ingår:

Weekendpaket 14 februari 2015
Fika i salongerna vid ankomst
Bastu & badtunna i vår relaxavdelning
Trerättersmeny i matsalen
Boende i dubbelrum
Underbar frukostbuffé

Hur bra? Du är med i utlottningen om du skriver några rader i kommentarsfältet om vem du är och varför du brukar hänga här på Ditt Bröllop! Jag drar en vinnare på fredag. Lycka till!

25 Kommentarer

 1. Johanna skriver:

  Jag är en dalkulla som flyttat efter kärleken till Stockholm.
  Har hängt på dittbröllop i något år nu. Kollar varje dag efter inlägg och blir så glad när det har kommit upp något nytt! Älskar att man får så mycket inspiration från lite enklare bröllop som är lite mer som jag tänker mig!
  Blev friad till på nyårsdagen så nu är mitt bröllopsintresse större än någonsin!
  Tack för en bra blogg!

 2. Klara skriver:

  Åh! Jag har planerat bröllop i ett år och är här inne och suktar efter inspiration varje dag. Tack för en bra blogg!

 3. Sofia Häggberg skriver:

  Hej,

  Sedan 31/12 -13 då jag blev friad till har jag hämtat massa inspiration från er sida för inspiration till mitt bröllop. Idag är det 130 dagar kvar till bröllopet 13/6 och planeringen är i full gång, de stora delarna är satta men ack så mycket mer som är kvar. Det skulle vara ett ypperligt tillfälle att få åka iväg den 14/2 till detta mysiga ställe för att få landa i allt bröllopsplanerande. Koppla av och umgås men eventuellt få sitta ner och fortsätta planeringen i en annan miljö än hemma i lägenheten här i Stockholm. Kanske inspirationen ökar? Få känna ett lugn i stormen?

 4. Johanna skriver:

  Åh vad härligt med ett weekendpaket! :) Jag började läsa bloggen för drygt ett år sen då vi var mitt uppe i planeringen för vårt bröllop som ägde rum i augusti förra året. Har hängt kvar här sen dess! Så roligt att titta på alla fina bilder som kommer upp!

 5. Linda-Pauline skriver:

  Såg precis er fantastiska tävling och jag har funderat och funderat vad jag ska hitta på med min pojkvän på Alla hjärtans dag, men det har stått still och detta vore ju verkligen någonting för oss! Åh, heeelt underbart.
  Varför jag hänger på ditt bröllop? JO för det är en fantastisk sida för oss bröllopsfotografer, jag har ju varit med sedan ni startat – dock har jag varit såå dålig på att skicka in till er på sista tiden men att vara totalt förälskad, mamma på halvtid och heltids fotograf tar mycket tid – och nu pluggar jag dessutom också! Många bollar i luften här 😉 Men jag skulle bli såå hemskt glad om jag vann, i så fall blir det såklart en riktig överraskning för killen. Vore kul att ta med honom dit utan att han vet var han ens ska!
  PUSS på er för en grym sajt! Hoppas ni fortsätter med det ni gör <3
  KRAM, Linda-Pauline

 6. Johanna skriver:

  Jag började följa er när jag skulle gifta mig för inspiration och fortsatte följa. Nu två barn senare och ingen egentid på tre år. Till och med på smekmånaden fick barnen hänga med

 7. Victoria skriver:

  Vem har tid att vänta på skottår? Jag har faktiskt tänkt fria till min sambo på Alla hjärtans dag. Att göra det i vacker slottsmiljö hade varit pricken över i:t!

 8. Sanna Ek skriver:

  Hittade hit vid uppstarten via en kollega, jobbar som fotograf och delvis med bröllop. Helmysig sida! Och vem är jag? Sanna, 23 år, Eskilstunabo. Har nu vart tillsammans med min pojkvän i 9 år och att fira Alla <3 dag kombinerat med årsdagen på Vibynäs gård låter fantastiskt & mer än vi kan drömma om! En lyx!

 9. Madelene skriver:

  Jag är en 26årig norrlänning som förtillfället pluggar och trillar in på den här hemsidan alltför ofta då jag och min fästman ska gifta oss i slutet av sommaren och då är den här sidan perfekt för inspiration! Jag skulle vilja ge denna weekend till min sambo som uppskattning, då jag nu måste pluggar och har inte en råd att slösa några pengar på presenter/gåvor eftersom allt går till vår bröllopsbudget och detta skulle vara heelt magiskt att få unna sig som alla hjärtansdagpresent! Men framför allt att få berätta för min sambo att jag vunnit en weekend bara för honom. Det vore lycka!

 10. Lena skriver:

  Jag är en 37 årig tvåbarnsmamma som i augusti ska stå brud och då äntligen ska få dela samma efternamn som resten av familjen.

 11. Michaela skriver:

  Min blivande man friade till mig på alla ❤️ Dag 2014
  Dagen efter gick jag in och började leta inspiration på dittbrollop.se & sedan dess är jag fast! Det finns så mycket av allt och det blir oftast några (timmar) :) på denna fantastiska sida!
  I sommar blir vi man och fru så denna weekend skulle vara en perfekt stund för oss i lugn, ro & lyx att få njuta men även planera inför våran stora dag!

 12. Lydia skriver:

  Jag är en glad och positiv tjej från Örebro. Jag började följa er på instagram för att få inspiration och idéer inför mitt bröllop som är i April. Och jag rekommenderar er till mina kunder på salongen att kolla in eran instagram och därefter hemsidan. Hoppas jag vinner detta nu

 13. Lena skriver:

  Texten försvann, så här kommer fortsättning..

  Jag surfar in här allt som oftast för att söka inspiration. Det är mycket som ska planeras och detaljerna är viktiga! Jag uppskattar alla fina bilder här inne.
  Alla hjärtans dag brukar bestå av röda rosor och en trerätters hemmavid. Det vore skoj att bryta den trenden. Dock inser jag nu (när jag redan gett mig in i tävlingen) att vi kanske inte kan fixa barnvakt… Äh det får lösa sig! :)

 14. Caroline skriver:

  Sedan vår förlovning i somras kikar jag in här för att suga i mig massa inspiration och framförallt för era fantastiska bilder. Hade vart otroligt underbart att få spendera alla hjärtans dag på denna gård. Vem vet, kanske inspiration för ett bröllop här? :)

 15. Annelie johnsson skriver:

  Hos er kikar jag in för att inspireras, för att tjuvkika på mina brudpar.

  Jag skulle verkligen vilja vinna en weekend för mig och maken, som firar tioårig bröllopsdag i år.

  Helgerna ägnas alltsom oftast till kärlek, då jag reser runt och fotograferar härliga bröllop runt om i landet.

  En helg på tu man hand med min stora stöttepelare och bäste vän i livet vore en fantastisk vinst.

  Fortsätt vara Sveriges bästa bröllopsblogg!!!

  Kram

 16. Victoria skriver:

  Hur bra? Underbart säger jag!
  Briljant sida, härliga bilder och grym inspiration.
  Jag är en skåning, förlovad med en roslagspåg och vi ska bli äkta makar i de sörmländska skogarna inom kort. Vår uppladdning och planering sker till stora delar på varsitt håll i världen på grund av jobb men vad gör väl det när man drömmer om vad som komma skall och får massa inspiration och tips här!
  Grym sida och något som jag tror saknats för alla blivande herrar och fruar där ute.

 17. Daniel skriver:

  Jag friade till min tjej i Schweiz för något år sedan och vi gifter oss i en lada i Småland i sommar. Hon har fått ett nytt jobb och är ganska stressad och det vore grymt att få överraska henne och åka till gården och bara ta det lugnt. Jag kikar in här då och då för att hämta idéer, mest för att titta på alla snygga bilder från duktigt bröllopsfotografer. Tack för en bra blogg!

 18. Emma Winslow skriver:

  Jag heter Emma och är 25 år gammal. Min sambo Andreas 28 år och jag förlovade oss i juli -14 och sen dess har jag följt er hemsida slaviskt för inspiration! I maj nästa år gifter vi oss! :) Men skulle jag vinna vill jag ge bort övernattningen till ett par kompisar som haft det riktigt tufft den senaste tiden och skulle behöva få komma iväg och rå om varandra!

 19. Cathrine skriver:

  Jag är en enormt lyckligt lottad tjej som lyckades fånga min m2b väldigt tidigt i livet. Utan honom hade jag inte varit ens en bråkdel av den starka och lyckliga tjejen jag är idag! Jag längtar otroligt mycket till vårt bröllop då vårt fina och starka band till varandra kommer övergå från ett löfte till verklighet.

  Jag hittade till Ditt bröllop av en ren slump när jag satt och googlade på bröllop i mitt närområde för att få inspiration! Till min stora lycka har denna sida lyckats med det som ingen annan sida har nämligen att ha snygga bilder (så man får tips på fotograf) samt att tydligt dokumentera detaljerna kring bröllopet så att man kan få handfasta tips på lokal, fotograf, inköpsställen etc. och inte enbart inspiration!

 20. Frida Elmgren skriver:

  Hej hej!

  Kärleken jag slutade tro på för länge sen
  men sedan så kom den och tog mig igen.
  Det visade sig att oavsett hur mycket jag blivit bränd och hur försiktig jag än var,
  så fanns det massa kärlek inuti mig kvar.

  För 1 år sedan en man klev in i mitt liv,
  han lyckades göra mig lite ”naiv”.
  Jag föll pladask
  och i det ögonblicket var jag fast.
  Att finna lyckan trodde jag inte var möjligt för min del,
  efter åratal av ändlöst kärleksvel.

  Detta känns för oss så otroligt rätt,
  på alla sätt!
  Jag trodde aldrig det var möjligt att känna såhär
  – jag är oändligt kär <3
  Jag har sett att kärleken kan slå till som en blixt,
  något jag önskat även mig själv javisst.

  Talat om det har vi gjort,
  det är för mig något otroligt stort.
  Förr tidigare än senare är dagen här
  och "Ditt Bröllop" är en inspirationsmässig atmosfär.
  Jag blir glad över allt det jag ser
  och desto mer jag tittar in hos er,
  desto mer sitter jag och ler.
  Jag är lyckligt lottad och kan fortfarande inte tro att det är sant,
  lyckan hade inte hunnit ramla av sin kant.

  Hoppas nu att detta få vinna,
  gör jag det blir jag garanterat en ännu lyckligare kvinna 😀

  Önskar dig en fortsatt härlig vecka
  Hälsningar Frida

 21. Malin skriver:

  Jag brukar hänga på Ditt Bröllop för att fina bilder gör mig glad! Att inspirationen dessutom kommer från riktiga människors bröllop, och inte bara superpåkostade style shoots, det gör mig ännu gladare. Det inspirerar till att det faktiskt på RIKTIGT går fixa sitt drömbröllop, även om man tillhör de vanliga dödliga 😉

  (Att få överraska min kille med detta skulle dessutom vara fantastiskt. Han sliter hårt med sitt jobb utan att riktigt bli uppskattad och jag skulle därför SÅ gärna vilja unna honom god mat och lite guldkant på tillvaron!)

 22. Josefine skriver:

  Jag och min älskade fästman ska gifta oss i september i år. Jag tycker om att besöka er hemsida för att få inspiration och ha möjlighet att drömma mig bort till vårt bröllop! Blir alldeles varm i hjärtat :)

 23. Jessica skriver:

  Jag är en föräldraledig mamma som planerar bröllop till sommaren. Man skulle kunna tro att jag som ”ledig” har all tid i världen för planering, men icke! Jag är helt beroende av det ”fusk” man kan ta till, som att stjäla goda idéer på sidor som denna. Tack för att du gör mitt liv enklare!

 24. Linda-Maria skriver:

  Hänger här eftersom jag planerat vår förnyelsefest ända sedan vårt ganska spartanska och anspråkslösa bröllop 2005 😀 Vi väntade första barnet och tänkte att det var lika bra att ”ha det gjort” innan ungen kom… Men sedan dess har ungarna bara fortsatt komma så vi är inte ett steg närmare vare sig förnyelsefest, bröllopsresa eller romantisk weekend… Nu fyller yngsta ett år i dagarna och Vidbynäs Gård ligger ett stenkast från svärföräldrarna så denna vinst skulle faktiskt innebära den romantiska timeout vi väntat på i snart 10 år!

 25. Annika skriver:

  Denna sida ger glädje och ro…när tankar om bröllop i huvudet bo…en romantisk kväll i tankarnas ära skulle jag vilja dela med min kära. ..han är den kloka och rara medan jag är den romantiska ” bara, tänk att få överraska denna kille med att jag fick precis som jag ville; )

Lämna en kommentar