Vinnare av presentkortet på Heppo

Vinnare av presentkortet på Heppo

Kategori: Blogg

Först och främst: tack alla för er medverkan på Ditt Bröllops första tävling! Det har varit roligt att läsa era kommentarer och argument för att vinna. Det blev till slut väldigt svårt att utse endast en vinnare, så jag gjorde det lätt för mig genom att samla ihop mina favoriters namn på små lappar och drog en slumpad vinnare av dem. Den lycklige blev ingen mindre än Mimmi! Hon skrev:

”Att få vara någons fru… i sommar blir jag det!

Det kommer bli en fantastisk upplevelse! Den stora dagen vill jag med mina 183 cm känna som om jag gick på moln inte styltor…
Så Ett par platta ballerina är skorna jag vill bli fru i!!!

http://heppo.se/damskor/ballerinaskor/satin-155019-0001

Grattis, Mimmi! Jag mejlar all vinnarinformation till dig. Till er andra: häng inte läpp. Det kommer fler tävlingar här på Ditt Bröllop i framtiden. Jag lovar! Kram //Lina

Etiketter: