Vinnaren av ParantParant-tävlingen

Vinnaren av ParantParant-tävlingen

Kategori: Blogg

En vecka har gått och det är dags att presentera vinnaren av ParantParant-tävlingen. Det har, som vanligt, varit väldigt kul att läsa era kommentarer. Tyvärr kan det bara finnas en vinnare, och den här gången är det ingen mindre än… Helena! Hon skrev ”Jag gifter mig i februari och hade fullkomligt älskat att få ha en av Örjans vackra kreationer i mitt hår. Då jag gifter mig med en officer så står han för det mesta av ”blinget” eftersom jag valt en ganska enkel klänning för att kunna matcha honom. Att kunna spice:a till håret på detta sätt på vår bröllopsdag hade verkligen gett mig pricken över i:et. Hoppas hoppas…”

Stort grattis, Helena! Du kommer få ett e-mail under dagen med all vinnarinformation.

Bild: ParantParant