Inspiration

Vinn ditt drömbröllop för 150 000kr!

Kategori: Blogg, Inspiration

Till alla er som planerar bröllop inom det närmsta året vill jag tipsa om Sveriges största bröllopsmässa! Den kommer till Malmö, Göteborg och Stockholm i början av nästa år och där kan du, förutom att hitta massa inspiration, vara med och tävla om ett bröllop värt ca 150 000kr!

För att läsa mer om eventet, klicka här:http://www.brollopsfeber.se

E-session, Stockholm

Kategori: Inspiration, Riktiga Bröllop

Aa_ Aa_1 Aa_2 Aa_3 Aa_4 Aa_5 Aa_6 Aa_7 Aa_8 Aa_9 Aa_10 Aa_11 Aa_12 Aa_13 Aa_14 Aa_15 Aa_16

Bröllopsfotograf: Tanja Metelitsa

Fotografen berättar:

”Vi fotograferade Lukas och Mika en kylig vintermorgon ute på Skeppsholmen i Stockholm. Vacker stadslandskap och vattendrag fick var vår bakgrund. Det blev en fotografering med mycket känslor och kärlek i luften”

Plats:

Stockholm, Södermanland, Sverige

Sommarlov!

Kategori: Inspiration

Hej kära Ditt bröllopsläsare! Jag, Lina, tar sommarlov nu i några veckor vilket gör att Ditt Bröllop inte kommer uppdateras. När sommaren lider mot sitt slut lovar jag att återkomma med sommarens alla bröllop och massa ny inspiration inför nästa bröllopssäsong! Om du är bröllopsfotograf och vill skicka in bröllop/inspirationsbilder når ni mig som vanligt på info@dittbrollop.se Stor kram på er och simma lugnt!

Lina, Ditt Bröllop

Foto: Ruffledblog

Etiketter:

Inspiration – Styled Wedding Shoot

Kategori: Inspiration

Styling & Bilder: Perfectly Yours – Wedding and Events

Elin Forsander, Emma Rosell och Emil Eriksson berättar:

”Till detta fotojobb ville vi arbeta med en väl etablerad dröm om ett bröllop i sann prinsessanda där romantik och elegans flödar över, med svagt rosa toner som förhöjs med detaljer i guld. Med vår vision ville vi fly storstadens brus och höga tempo för att istället förflytta oss till landsbygdens vackra vyer och lugn för att besöka en värld av elegans, romantik och personliga detaljer på den småländska landsbygden. Dekorationer och detaljer skulle vara klassiska, sofistikerade och personliga för att skapa en vacker, romantisk och minnesvärd miljö. Vår tanke var att skapa en helhet som är tidlös och aldrig blir omodern. Till denna fotografering samarbetade vi med ME Photography, Ninas Björkelund, Osaby Säteri och Peppes Kök som alla bidrog till att förverkliga vår vision.”