Inspiration – Blomstertrender i vinter

Inspiration – Blomstertrender i vinter

Kategori: Inspiration

För att Ditt Bröllop ska bli ännu bättre på att ge inspiration och nyheter inom bröllopets alla delar har vi bland annat inlett ett litet samarbete med floristen/bloggaren/skribenten/grafisk designern (phu! Ja en riktig multitasker)  Emelie Ekborg som driver den fina inspirationssidan  Svenska blomsterbloggar. Hennes stora passion är blommor så lagom till snökaoset har hon tagit fram inspiration till den som ska stå vinterbrud. Varsågord, Emelie. Ordet är ditt!

Hej Ditt Bröllops-läsare
För alla jul- och vinterbrudar har jag summerat de 3 starkaste blomstertrenderna just nu. Förutom dessa 3 trender, finns det även en fjärde som egentligen alltid är starkast. Den personlig trenden, då ni utgår ifrån era personligheter och intressen, är inte beroende av säsong. Men nu åter till jul- och vintertrendera.

Frosty White
Finns det något vackrare än gnistrande vitt? Den vita trenden är klassisk, men den kan även stramas till för en mer modern look. Här pratar vi isigt, krispigt och gnistrande. Färgerna är vitt, grått, silver och grågrönt. Gärna silvriga detaljer och ”diamanter” i nålar och broscher. Så här fixar du stilen:

 

Pink Winter
Fortfarande vintrigt och kyligt, men med lite färg. Det här är den riktigt romantiska och feminina stilen. Rosa dominerar, men kan gärna kombineras med pasteller som ljust lila eller ljusblått. Använd gärna skira tyger och spets! Så här fixar du stilen:


Traditional Red
Den traditionella julstilen är så klart röd. Värme, hemtrevnad och trygghet är några nyckelord. Kombinera klassiska julblommor med gran, tall och kottar. Färgerna är rött, grönt och guld. Så här fixar du stilen:

Tack tack, Emelie. Det ska bli kul att ta del av fler av dina brudbukett-tips i framtiden!

Bukettbilderna kommer från:
1. Fiori by Lynne / Burlison Photography
2. Julia Newman - / Round Tree Flowers
3. Photos by Rowena