Inspiration – Fru Lycklig Webbutik

Inspiration – Fru Lycklig Webbutik

Kategori: Inspiration
Idag vill jag tipsa er om den fina bröllopsbutiken Fru Lycklig. Butiken riktar sig mot bröllop, fest och kalas och har ett stort utbud för dig som planerar en romantisk tillställning. Hemsidan är uppdelad i två delar – där en del består av inspiration och den andra av webbutik. I inspirationsdelen finns bland annat ett galleri för olika festteman. Webbutiken utökas hela tiden och till våren breddas sortimentet ytterligare.
Jenny, som tillsammans  med sin man Jesper, driver Fru Lycklig berättar att inspirationen till att starta sidan uppkom efter deras bröllop sommaren 2011. Efter att ha planerat bröllopet utifrån inspiration från amerikanska bloggar och hemsidor kände hon att det var svårt att hitta produkter här i Sverige. Jag måste säga att det låter väldigt likt min egen historia. När jag gifte mig 2011 upplevde jag att det inte fanns någon bra svensk fotofokuserad bröllopssida vilket var anledningen att jag startade Ditt Bröllop – så självklart tycker jag det är kul att jag och Jenny bidrar till att bröllops-Sverige växer på Internet!

Jenny hälsar att hon och Jesper blir väldigt glada när kunder hör av sig och tycker till och kommer med önskemål. De har möjlighet att ta in nya produkter efter kundernas önskemål så har man önskemål på ett speciellt tema till inspirationsgalleriet så ser dem det bara som en rolig utmaning!
Bilder: Fru Lycklig