Inspiration – Personlig bröllopsinbjudan

Inspiration – Personlig bröllopsinbjudan

Kategori: Inspiration

Ni minns väl Linda och Henriks fantastiska bröllop med vigsel under ett äppelträd? Nu har de även delat med sig av hur de tänkte när de planerade fram deras kreativa och personliga inbjudningskort, festprogram och tackkort. Säg, är det inte något av det finaste ni har sett?

Vi hade ett tema med våra inbjudningskort, festprogram och tackkort – samtliga illustrerade av Maria Andersson. Inbjudningskorten föreställer mig och Henrik framför den röda ladan där bröllopet sedan var. Vi ville att gästerna skulle få en inbjudan som verkligen visade oss och allt vi älskar – böcker, te, smycken och gosedjur för min del – vin och pepparrot för Henriks del. Alla tyckte att det var  ett väldigt roligt inbjudningskort med mycket färg och personlighet – jag tycker det är roligt att man hittar nya detaljer varje gång vi tittar på det.

Till festprogrammet valde vi Grevinnan och betjänten – detta för att vi kallas för ”Grefvarna”. Som gäster blev det mupparna (som vi älskar) och våra gosedjur Bollan och Wesley (som hängde i trädet under bröllopet) hamnade på tavlor och vår trädgårdssnigel Ralph fick representera den klassiska mattan. Tackkortet var enkelt och sött – bara jag och Henrik mellan äppelträden där vi vigdes – och gosedjuren var såklart med där med.  Texter till allt skrev vi själva och höll det personligt och underhållande.
Stor tack för att ni delade med er!

4 Kommentarer

  1. K skriver:

    Alltså hur fint? Fantastiska illustrationer och verkligen roligt och personligt!!

  2. Sofia skriver:

    Personligt och annorlunda. Så roligt att de verkligen är lika sig själva på bilderna också!

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] till dem att illustrera dem som personer. Kan det bli mycket mer personligt än så är frågan!? Bilderna är hämtade från Ditt Bröllop där du också kan kika på bilder från parets […]

  2. […] sitter på en oberättad bröllopshistoria om när ni gifte er barfota i skogen, sammanställde annorlunda inbjudningskort , gjorde en save-the-datefilm, eller kanske höll en galen svensexa: hör av dig! Jag vill veta. […]

Lämna en kommentar