Inspiration – Tips på bröllopspresent

Inspiration – Tips på bröllopspresent

Kategori: Inspiration

Våren är här och bröllopsinbjudningarna börjar trilla in. Som gäst kan det vara svårt att komma på en bra, passande och personlig present att ge till brudparet – man vill ju gärna ge något användbart och genomtänkt.

Jag brukar inte göra det här, men jag vill tipsa om en produkt som jag tycker är en perfekt bröllopspresent: nämligen silkesstoppade sängkläder. Jag anser att saker som håller hög kvalité till brudparets gemensamma hem är en utmärkt present att ge bort. Sweden Silk Beddings är ett svenskt företag som erbjuder silkesstoppade täcken och kuddar som dessutom är ekologiska och allergivänliga. Jag har själv astma och kvalsterallergi och vi har nu införskaffat oss ett silkesstoppat täcke och skillnaden är stor då täckena avvisar både damm och kvalster. Men bäst är helt klart att täckena är väldigt skönt luftiga och lätta samtidigt som de håller värmen väl om det är kallt.

Jag är ju som ni vet ett fan av ekoprodukter och hela Sweden Silk Beddings sortiment är handtillverkat och fyllt med 100% naturlig långfibrig mullbärssilke, helt naturliga utan kemikalier eller andra tillsatser.

Varför jag väljer att highlighta det här är att jag, efter att varit i kontakt med Sweden Silk Beddings, fått reda på att de nu har satt ihop ett specialpaket för just bröllop – en så kallad Wedding Edition där du har möjlighet att sätta ihop en personlig bröllopsgåva med Sweden Silk Beddings silkesprodukter och samtidigt få brudparets intitaler/datum/monogram inbroderat kostnatfritt om det önskas. En personlig, kvalitetssäkrad och lyxig present om ni frågar mig!

Vill ni läsa mer om Sweden Silks Beddings bröllopserbjudande klicka här

Har ni fler tips på personliga (och gärna ekovänliga) presenter att ge bort till blivande brudpar så får ni gärna hör av er. Jag tipsar gärna om produkter jag tror på!