Mitt Drömbröllop med Hanna Stefansson

Mitt Drömbröllop med Hanna Stefansson

Kategori: Inspiration

Ni minns väl vår lilla frågestund med Sandra Beijer? Nu har turen gått vidare till söta Hanna Stefansson som tillsammans med sin kille John tar fantastiska bilder på allt från deras vardag i Göteborg till deras roliga resor runt om i världen. Bilderna, i kombination med Hannas garderob (som är väldigt stor), gör hennes blogg smått beroendeframkallande  så det kändes självklart att fråga henne hur hennes och Johns drömbröllop skulle se ut om hon fick bestämma.

Hej Hanna! Om du och John bestämmer er för att gifta er, kommer det vara han som friar eller du?
Vi har varit tillsammans ganska länge men ett giftemål känns väldigt långt bort. Jag kan vara ganska feministisk men just i den här frågan är jag ganska gammeldags och vill gärna att är killen som friar. Hur spelar egentligen ingen roll. Tycker det enklaste kan vara det mest romantiska och kan ha lite svårt för klyschiga amerikanska frierier.

Vill du gifta dig kyrkligt eller borgerligt?
Jag är absolut inte kristen på något sätt och skulle ha svårt för ett vanligt kyrkbröllop men samtidigt så älskar jag små, gamla skånska kyrkor. Så kanske i en sådan kyrka men annars kanske på ett slott eller utomhus vid vattnet.

Drömmer du om ett stort eller litet bröllop?
Ett litet.

Hur ser din drömklänning ut?
Den är ganska enkel, vit och lyfter fram det allra bästa med mig.

Vem är din drömartist som kommer för att uppträda på ditt drömbröllop?
Bon Iver under ceremonin och Mumford and Sons och Razorlight på efterfesten.

Vart åker ni iväg på  er drömsmekmånad efter bröllopet?
Bora Bora!

Bra val! Slutligen, vad tror du är viktigast att tänka på inför sitt bröllop?
Jag tror man ska känna efter med magen hela tiden och inte tappa bort den egentliga orsaken till kalaset. Folk kommer för att fira kärleken, inte för att borden ser ut si eller så. Kan tänka mig att det är viktigt att vara ute i god tid så att man slipper stressa och bry sig om allt runt omkring på själva dagen.

Tack Hanna för dina svar och kloka tips! Om du inte redan har upptäckt Hannas fantastiska blogg bör du klicka här