”Våga vara dig själv!”

”Våga vara dig själv!”

Kategori: Inspiration

En av de främsta anledningarna till att jag startade Ditt Bröllop var (och är fortfarande) att jag ville tipsa om duktiga personer i bröllopsbranschen. Och just en sådan är fantastiska och kreativa multitaskern Maria Ahlin.

Jag ska låta henne presentera sig själv:

– Hej! Jag är Maria Ahlin, manager för bröllop & fest på Vidbynäs Gård, tillika bröllopskoordinator och bröllopsbloggare på Vintage Honeymoon.

Min resa började på min bästa väns bröllop för fyra år sedan. Jag hade arbetat med filmproduktion några år och var väldigt inställd på att lösa alla möjliga och omöjliga projekt och tänkte ”bröllop, hur svårt kan det vara?” Och där gick jag bet. Främst för att det inte gick att hitta någon inspiration eller något som stack ut, det var som att gå in i en rak ljus tunnel fylld med vita klänningar, murgröna & rosor och häst & vagn. Och precis där, på min bästa väns bröllop bestämde jag mig för att byta bana och har efter det fyllt den vita tunneln med blekrosa tyll, kristallvaser, jukeboxar, frukttorn och äppelciderfontäner.

Nu, tre år senare är jag med och öppnar upp Vidbynäs Gård, ett ljusgrönt slott som andas Sörmland med lokala och ekologiska råvaror, rara hotellrum i röda stugor med vita knutar och sjön Turingen som närmaste granne.

Efter tre år som runtflygande bröllopskoordinator det ska bli så fantastiskt roligt att få vara med från insidan och skapa ett bröllopskoncept utifrån mina erfarenheter, visioner och möjligheter. För ett bröllop är en tradition, en tradition är något man skapar av det bästa man vet och det bästa man vet är hela din personlighet. Våga vara dig! Bilder från Vidbynäs Gård av Alicia Swedenborg

Etiketter: