Om Oss

Om Oss

Jag och min man var de första i vår vänskapskrets att gifta oss. Som ovana bröllopsgäster och helt utan drömbröllopsvision sedan barnsben (som jag har förstått inte är helt ovanligt att ha) blev Google vår bästa vän under bröllopsplaneringen. Vi ville inspireras av riktiga bröllop men tyckte att det var svårt att hitta bra bröllopssidor så det är på den vägen idén om Ditt Bröllop föddes.

Tanken med Ditt Bröllop är att det ska kännas som en naturlig samlingsplats för dig som söker inspiration till just ditt bröllop. Om du befinner dig i planeringsfasen: vem kan vara bättre att inspireras av än de brudpar som själva planerat och hållit ett bröllop? Det finns nog ingen som sitter på så bra bröllopstips och lärdomar om dagen än någon som själv har gift sig. Det roliga med bröllop är dessutom att det inte finns något rätt eller fel utan man får göra precis som man vill och vartenda bröllop blir således unikt. Det är den variationen vi vill dela med oss av och inspirera framtida brudpar med.

Så varmt välkommen till Ditt Bröllop! Sidan för dig som gillar fina bilder och fina bröllop.

Kram Lina, grundare av Ditt Bröllop


Kontakt: support@dittbrollop.se

Ps. Vad jag lärde mig av mitt bröllop? Att ingenting egentligen spelar så stor roll när alla man älskar befinner sig på samma plats. Och att det kan vara skönt med ett par mjuka extraskor på kvällen.