Publicera Ditt Bröllop

Publicera Ditt Bröllop

Vill ni dela med er av ert bröllop? Eller var du fotograf på ett bröllop som du vill dela med dig av?

Ditt Bröllop älskar bröllopsinspiration och är alltid på jakt efter nya bröllop eller bröllopsrelaterade bilder att visa upp på vår sida för att ge inspiration. Har ni haft ett unikt budgetbröllop, en intim ceremoni i trädgården, vintagebröllop i 50-talsstil eller ett klassiskt bröllop på ett slott? Vi på Ditt Bröllop gillar variation och publicerar bröllop och bröllopsrelaterade bilder som vi anser är originella och inspirerande för andra.

Hur du gör en bra ansökan:

  • Skicka in bilder utan vattenstämplar, gärna mellan 20-30 st, från bröllopet, förlovningsfesten, repetitionsmiddagen eller något annat bröllopsrelaterat som ni vill dela med er av. Bilderna ska vara minst 600 pixlar breda och visa höjdpunkterna från dagen som era kläder, blommorna, dekoration, inbjudningar et c. Välj inte för många bilder på gästerna då det är brudparet Ditt Bröllop fokuserar på.
  • Skicka gärna med detaljbilder på dukning, skor, accessoarer, håruppsättning, omgivning os v. Ju mer originalitet desto bättre.
  • Välj bilder med noggrannhet. Det är viktigt att alla bilder följer samma stil och färgsättning. Ditt Bröllop är en sida för bröllop- och fotoentusiaster och därför är det viktigt att bilderna passar bra ihop och är tagna av samma fotograf.
  • Skriv en kort beskrivning om hur ni planerade, vad ni fick er inspiration från och hur dagen var m m. Har ni gjort många saker själva (inbjudningar, dukning, kläder) så dela med er av hur ni tänkte och tillverkade dem. Ni får också gärna berätta lite om er själva och hur ni ni träffades!

Det är viktigt att ni har copyright över bilderna. Ditt Bröllop väljer ut vilka bilder och delar av texten som publiceras.

För att få vara säker på att alla får rätt cred, glöm inte att fylla i namn/hemsida på följande:

* indicates required field

Tillåtna filtyper: zip.
Max filstorlek: 10mb.