Afsoon & Thomas, Göteborg

Afsoon & Thomas, Göteborg

Kategori: Riktiga Bröllop

Bröllopsfotograf: David Berg

Brudparet berättar:

Vi planerade allting till vårt bröllop själva. Dukning och blomsterarrangemang till borden ordnade Långedragsvärdshus efter våra önskemål. Vi ville ha samma typ av blommor som buketterna så de bestod av rosor och murgröna. Efter middagen började dansen. Vi hade hyrt en DJ som kunde spela både persisk och vanlig klubbmusik. Festen höll på till 2 på natten! Bröllopsnatten tillbringade vi på Säröhus utanför Göteborg. Ett vackert rum med havsutsikt.” 

Inbjudningar ”De gjorde vi själva. I inbjudningen hade vi med extra brev med info om hotell till de gäster som kom utifrån. Vi hade även skrivit önskemål om att vi önskar fira dagen i vuxet sällskap. Inbjudningskorten var vita med grön text” / Buketten ”Den beställdes från blomsterbutik i Falkenberg. Jag ville ha vita pioner och några ljusrosa rosor i min bukett. Då bröllopet var i augusti var det lite problematiskt att hitta pioner men vi lyckades. Brudtärne-buketterna matchade brudbuketten, fast en mindre bukett med endast ljusrosa rosor (och gröna blad). Thomas corsage bestod av en ljus rosa ros -samma som i buketten” /Brudens Klädsel Brudklänning: Maggio Sottero Brudgummens klädsel Frackcoat: Wedding Square / Tärnklänningarna ”De var ljusgröna/lime-gröna långklänningar med ivory band runt midjan – samma färg som brudklänningen och brudgummens väst och plastrong. Det ljusgröna färgen på klänningen var en färgkod som gick genom hela bröllopet (blommorna, inbjudningskort, namnbrickor, meny)” / Ringar Förlovningsringar: Nordstan Guld / Vigselringarna: ”Vi valde att köpa 2 ringar till bruden från Hedens guld i Göteborg. En Princess och en Alliance” / Vigseln Bryggan vid vattnet på Långedrag. ”Vi hade blomsterarrangemang bestående av murgröna och vita rosor på fyra pelare som delades av med röd matta. Vid ”scenen” hade vi persisk vigseldukning med de traditionella symbolerna. Där stod även vigselförrättare, musikerna, brudpar, tärnor och bestmans. Väl efter vigsel skålade vi med rosa cava inhämtad från Spaninen, Castillo Perelada.” / Mat Förrätt: Salmalax Capaccio med tryfflerad dressing, späda primörer och västerbottenkrutonger / Varmrätt: Hälleflundra med pommes Anna, rostad vitlök, mustig hummersås och jordärtskockspuré . / Vegetariska alternativ –  Förrätt: Vit sparris med limehollandise, crudité sallad på sommarprimörer / Varmrätt: Risotto på rostad jordärtskocka, confiterad kvisttomat samt tryfflerad örtsallad. / Bröllopstårta Vilda Gubbar. Grunden till denna tårta vilar på mjuk chokladbotten. Sylt av jordgubbar och smultron följs av ett lager mjölkchokladmousse med krossad mörk choklad, insvept i mörk choklad. Bakas utan nötter, mandel och gluten. Från Steinbrenner och Nyberg /Bröllopsplanerare Brudparet själva / Morgongåva ”Ett par diamantörhängen i vitguld som matchar ringarna.”

Plats:

Göteborg, Västergötland, Sverige

5 Kommentarer

 1. Linn skriver:

  Fantastisk utsikt!!

 2. maria skriver:

  Hej!
  Jag ska oxå ha ett halv persiskt bröllop och vill gärna veta
  vilken dj ni hade? och kan ni rekomendera honom?

  Mvh Maria

 3. Hej skriver:

  Hej – vad hette dj:n har ni kontaktuppgifter?

 4. Shirin skriver:

  Hej!

  Vad hette vigselförättaren och har ni tips på någon som kan ställa upp??

 5. Pantea skriver:

  Hej,

  Underbara bilder!

  Vi söker med ljus och lyckta efter en DJ som både kan spela persisk och svensk musik i Göteborg. Har ni kvar kontaktuppgifterna?

Lämna en kommentar