Angelica & Johan, Karlskrona

Angelica & Johan, Karlskrona

Kategori: Riktiga Bröllop

 

Bröllopsfotograf: Fotograf Linda-Pauline
Fotografen berättar:

”Denna dag och helg är svår att beskriva med foton, det var verkligen den mest fantastiska helg att visa oss Karlskrona första gången. Vi mötte brudparet inför frukost på hotell Scandic med utsikt över östersjön. Och vi klickade direkt! Vi pratade ihop oss lite över dagen och jag skulle även fixa brudens makeup. Vi gick upp på vårt rum för make och lillpiff, innan vi tog en snabb shoppingrunda och Angelica visade oss lite av staden innan hon gick vidare till frisören. Solen sken och det var hur fint väder som helst! Karlskrona visade sin bästa sida för mig och min assistent, två hälsingetösar från landet!

Vi fotograferade porträtt runt om i staden, innan det var dags för vigsel på Marinmuseet. Det måste nog vara den mest klockrena lokal för bröllop. Ljusinsläppet och miljön var fantastisk! En dröm för en fotograf. Och tårarna sprutade förstås, både från oss och gäster. Glädjetårar givetvis! Sedan fortsatte vi med båt till Kalskronas segelsällskaps lokaler för att avnjuta en riktig buffemiddag och fest! De första de sa till oss var att ”de bröt som alla bröllopsregler”, och speciellt när dom inte hade ett ”honörsbord” och hade placerat oss vid samma bord, mitt i mot dem själva. Riktigt roligt att få vara så nära, bli så varmt mottagen av två helt okända personer. Men vi märkte snabbt att detta brudpar alltid varit sådana personer, för det återkom i alla vackra tal under kvällen. Dessutom var deras familjer och vänner lika så underbara och välkomnande! Angelica har skickat oss fina tack-presenter för att vi medverkat på dagen, även så har hon begärt haft med foton på oss i sin coffee-table bok plus tack-kort. Så äntligen får fotografen samt även assistenten även känna sig speciell. Så tack vare dem har nu Karlskrona en speciell plats i våra hjärtan. Vi har funnit nya vänner och kommer verkligen besöka igen, och rekommenderar alla att göra det!

Tack så mycket för att vi fick vara med på er otroligt vackra dag. Måste även inflika att bröllopstårtan var den godaste jag någonsin smakat, den beställde Angelica endast några dagar innan bröllopet! Den är från Kinaskakor & Catering!”

Plats:

Karlskrona, Blekinge,

En kommentar

 1. Kina skriver:

  Det var en spännande beställning som jag fick på onsdagskvällen samma vecka på fb & minnesvärt !
  Angelika hade planerat att göra sin egna unika bröllopstårta men insåg sina begränsningar med alla planering inför dagen D,
  så hon beslöt att höra av sig till mig på Kinaskakor & Catering:)
  Jag fixade uppdraget och levererade tårtan på bröllopsdagens kväll, härligt att det blev ett så vackert och sagolikt bröllop !
  Härligt att jag fick hjälpa till på eran stora dag trots tidsnöden !
  fler bilder på tårtan finns på Kinaskakor & caterings fb sida samt http://www.kinaskakor.se
  Mvh Kina, Kinaskakor & Cartering

Lämna en kommentar