Cathrine & Stian, Thorskog Slott

Cathrine & Stian, Thorskog Slott

Kategori: Riktiga Bröllop

Bröllopsfotograf: Josefin Berqvist

Fotografen berättar:

Jag träffade brudparet på fantastiska Thorskog slott på morgonen. En underbar dag och ett riktigt drömbröllop! Tärnor, mamma och blivande svärmor gjorde bruden sällskap i hennes förberedelser i Sofia-rummet. Brudgummen och samtliga gäster roade sig runt om slottet med kubb, boule och golf. Vid första mötet med brudparet berättade de om hur viktigt det var att alla gästerna skulle ha mysigt och roligt tillsammans. Brudparet hade känt varandra sedan barnsben och därför var i stort sett alla gästerna som en enda stor familj. Vigseln hölls i Västerlanda kyrka. Det var också där brudparet sågs första gången på deras bröllopsdag. En underbart vacker och glädjefylld ceremoni med mycket känslor och kärlek. Efter vigseln återvände alla till slottet för att mingla i den fantastiska engelska parken. Jag och brudparet smög iväg för lite fotografering i den vackra slottsträdgården. En underbar miljö för bröllopsfotografering. Kvällen avslutades med middag i slottets vackra matsal. Ett bröllop vackert som en saga i vacker slottsmiljö.

Bruden berättar:

Jeg og Stian møtte hverandre for første gang på ungdomsskolen da vi var 13 år gamle. Vi startet i samme klasse, men det var ikke kjærlighet ved første blikk. Mer enn beundring for hverandre. Det skulle ta oss 7 år før vi ble kjærester. Etter det flyttet vi fort sammen, og vi fikk oss også en hund etterhvert.

På Bali, sommeren 2012, fridde Stian under en privat middag i Hagen på hotellet. Vi ble fort enige at vi ville gifte oss allerede året etter. Valget falt på Thorskog slott i Sverige på grunn stedets flotte natur, og fordi vi ville samle alle venner og familie på ett sted.

Bryllupet varte en helg, og ble en fantastisk opplevelse. Siden vi kommer fra samme sted og har vokst opp sammen så har vi også samme vennegjeng. Alle kjenner hverandre godt fra før, dette var nok en stor grunn for at alt ble så vellykket.

Kvelden var fylt med god mat, flotte taler, mye dans og moro. Dagen etter reiste vi rett til Paris for en mini bryllupsreise.

Bukett Underbar blå-lila bukett med Hortensia och rosor / Kyrka Västerlanda kyrka / Bröllopsplanerare Thorskog slott

Plats:

Thorskog, Bohuslän, Sverige