Cattis & Adrian, Skottorps slott

Cattis & Adrian, Skottorps slott

Kategori: Riktiga Bröllop

Bröllopsfotograf: Katarina Ratcliffe

Bruden berättar:

Vi visste direkt att vi ville ha ett litet och intimt vinterbröllop på ett vackert slott. Vi letade väl och länge i Sörmland, där vi bor, men tyckte inte riktigt att vi fastnade för något. Vi ville ha bröllopsmiddagen och festen i en sal på slottet och på de flesta ställen som vi besökte anordnades festen i ett tillbyggt hus intill slottet. Vi kände att när man ändå har ett bröllop på ett slott vill man ju utnyttja miljön till max. Genom slottslistor på nätet ramlade vi över Skottorps slott nära Båstad och vi gillade direkt det koncept som de erbjöd. Att de dessutom tillverkar egna delikatessostar bara ett stenkast från slottet var ett stort plus i kanten för två matälskare.

Fotografen berättar:

Som fotograf kan jag tillägga att det är bland det kallaste och mest fantastiska uppdrag jag har haft. Jag kunde tillslut inte ställa in kameran med mina stelfrusna fingrar. Vigseln var dessutom utomhus. Alla gäster fick en filt, men det var nog ingen som inte frös. En av de få gånger det verkligen inte hade någon betydelse. Det skålades sedan med värmande cider och slottet värmdes snart upp av all kärlek.

Bukett Ulrica Johansson, svägerska till bruden / Brudens Klädsel: Brudklänning Forever Yours / Brudgummens klädsel Frack / Hår Annika Fredin, frisör och vän till bruden / Smink Matilda Zettergren, vän till bruden

Plats:

Laholm, Halland, Sverige