Cherin & Aidin, Kungsbacka

Cherin & Aidin, Kungsbacka

Kategori: Riktiga Bröllop

Bröllopsfotograf: Moments By Louise

Fotografen berättar:

”Cherin och Aidin gifte sig i början av sommaren så när de fick reda på att jag sökte efter ett par till en stylad bröllopsfotografering så hörde de av sig direkt. Fotograferingen ägde rum i kvällsljuset på en strand söder om Kungsbacka.

Jag ville att Aidin och Cherin skulle vara barfota för att verkligen få till den där avslappnade strandkänslan. Jag ville också att fotograferingen skulle ha lite ”Tusen och en natt”-känsla och använde mig därför bland annat av marockanska lyktor och lite kuddar.

Fotograferingen var hur mysig som helst och kändes nästan lite magisk med vinden i Cherins hår och vågorna som sakta rullade in mot stranden.”

Brudbukett Moments by Louise / Hår Make up by Neda Zeidi / Smink Make up by Neda Zeidi

Plats:

Kungsbacka, Halland, Sverige

3 Kommentarer

 1. Tess skriver:

  Vart är den superduperfina brudklänningen köpt?

 2. Stina skriver:

  Tess! Blev också förtjust, sen insåg jag att jag har den hemma i garderoben… haha. Den är köpt på Nelly, klickade hem en likadan för några månader sedan för typ 500 kr :)

 3. marthine skriver:

  Hei,

  Jeg skal ha vigelsen min på tjoloholms slott 22 juni neste år. Jeg vil gjerne ha en reception med mat og dans på et hyggelig og mer bohemt sted. Hvor hadde dere bryllupsmiddagen? Kom gjerne med tips da jeg er lite kjent i området. Tusen takk!

Lämna en kommentar