Chris & Didem, Skansen

Chris & Didem, Skansen

Kategori: Riktiga Bröllop

Bröllopsfotograf: Therese Winberg Photography

Fotografen & brudgummen berättar:

Chris, en riktig spillevink som lever för sin lilla familj och Real Madrid. Didem, kvinnan med leendet som kan smälta vem som helst. Lägg till Skansen, gnistrande solljus och ett hejdundrande multi-kulti-party med magdans, färgglada djur och ett störtskönt fotobås. Ja, det kan ju inte bli annat än magiskt. Lägg  sedan till de galet fina orden Chris använde för att beskriva den här dagen dagen efter. Ja, då är man ju hooked:

Nu sitter jag här och ska försöka återge den kärlek som jag och min fru Didem fick av vår underbara familj och vänner, det var en sjuk kärleksbomb som exploderade i Seglora kyrkan och sedan på högloftet. Jag fick min underbara Didem som fru, jag fick gråta i kyrkan, jag fick fira, dansa, dricka, äta och framförallt skratta med mina nära och kära mer kan jag inte önska mig. Förutom våra barn så var detta den bästa dagen i mitt liv jag har aldrig känt och fått så mycket kärlek från alla er som var där och det kommer alltid att vara med mig i hjärtat. Jag älskar er allihop.

PS. Detta borde vi göra om, det var så sjukt kul.”

Kyrka Seglora kyrka, Skansen / Mottagning Högloftet, Skansen Mat/Catering Högloftet, Skansen

Plats:

Stockholm, Södermanland, Sverige

3 Kommentarer

  1. Lisa skriver:

    vad fint med så många färger , det brukar man inte se. Det här är ett bröllop man blir glad av! Kul!

  2. Linn skriver:

    Vilken unik bordsdukning! Fantastiskt!

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] & David), mottagningar vid havet (Mikael & Helena), kreativa bröllopsdekorationer (Chris & Didem), drömska brudbuketter (Rebecka & Emil), klassiska bröllop i stadsmiljö (Hanna & […]

Lämna en kommentar