David & Caroline, Göteborg

David & Caroline, Göteborg

Kategori: Riktiga Bröllop

Bröllopsfotograf: Mikaela Rudhner

Brudparet berättar:

”Vi träffades när vi studerade tillsammans på Musikteaterskolan i Bjärnum 2001/2002. David friade i en häst och vagn i New Yorks Central Park våren 2008. Vi gifte oss 4 juni 2011 och det var den finaste dagen med det mest strålande vädret man kunde önska sig! Vi fotograferades av vår fantastiska fotograf Mikaela Rudhner i Slottskogen till toner av Håkan Hellström som soundcheckade inför sin spelning som han hade där senare på kvällen.”

Inbjudningar Egengjorda av material inköpta på bland annat Matton och Panduro / Brudens klädsel Brudklänning: Weddingsquare, Göteborg ”Det var deras eget märke och jag fick hjälp av deras skräddare att justera den. Exempelvis ville jag ha ett band i midjan som de sydde upp efter mitt önskemål / Slöja: Tradera / Hårspännen: Glitter / Brudgummens klädsel Frockcoat och väst: Remanns / Frackskjorta: Remanns / Skor: Remanns / Hår Åsa Karlsson, Karlssons / Smink Bruden själv / Bukett & Blommor ”Villa Odinslund har ett samarbete med en florist, Inga-Britt Henriksson, som gjorde blomsterarrangemangen samt brudbukett och corsage” / Kyrka Örgryte gamla kyrka / Mottagning Villa Odinslund, Örgryte ”Brudskålen hade vi på terrassen och middagen i en ljus luftig matsal där sällskapet satt vid runda bord” / Mat Villa Odinslund ”Förrätt: Tapas-Tryffelmarinerad pilgrimsmussla, kronärtskockscrème & timjansolja Parmaskinka, liguriska oliver, rostade pistagenötter & syrad skottsallad, Carpaccio på hängmörad biff, hasselnötsvinegrette & rostade blomkålsbuketter,varma räkor marinerade i chili, vitlök, soltorkade tomater & olivolja samt krutonger. Vin till förrätten: Nederburg Winemasters Reserve Chardonnay, 2009, Sydafrika. Varmrätt: Örtstekt kalvytterfilé, gratinerad mandelpotatispuré, en ragu på svartrot, skogschampinjoner & spenat samt en mustig madeirasky smaksatt med murklor. Vin till varmrätten: Ogier, Lirac Les Chenaies 2009, Rhone, Frankrike. Efterrätt:Villa Odinslunds utvalda franska ostar med klassisk fikonmarmelad, selleristjälk & surdegkex. Vin till efterrätten: Rivesaltes, 2000, Rhone, Frankrike. Kaffe, avec och tårta serverades senare under kvällen och även ”nattamat” i form av janssons frestelse. Otroligt god mat och fantastisk service av kunnig och trevlig personal!” / Tårta Steinbrenner och Nyberg ”Flower power love” med rosa rosor / Underhållning ”Brudvalsen ackompanjerades av en vän so spelade dragspel och kvällen avslutades med dans till vå regen spellista. I kyrkan hade vi vänner som sjöng ”Lucky” av Jason Mraz”.

Plats:

Göteborg, Västergötland, Sverige