Emmy & Petar, Skärholmen

Emmy & Petar, Skärholmen

Kategori: Riktiga Bröllop

Bröllopsfotograf: Tanja Metelitsa

Fotografen berättar:

 

”Petar gifte sig utomhus på Skärholmensgård med präst som Emmy kände sedan barndomen. Förberedelserna skedde på övervåningen i huvudbyggnad i Skärholmensgård, ett hus med 1700tals atmosfär. Huset byggdes redan år 1750 och var först en sommarstuga för köpmannen och borgmästaren Engelbert Gother. Huset har sedan genomgått många renoveringar och används idag som lokal för bröllop och fester då den är vacker belägen med utsikt över mälaren. Trots molniga vädret gick det hur fint som helst att fånga det vackra ceremonin i trägården.

Vi fotograferade porträtten vid de blommande jasminbuskar och självklart utnyttjade vi bryggan utanför Fiskarfjärdens båtklubb med den måläriska utsikten över vattnet. Parets son Benicio följde med på fotograferingen en kort stund.

Därefter började middagen och festen som var för både vuxna och barn. Borden var fint dekorerade med ljuva blommor. Himmelsk god tårta med dekorationer i murgröna. Emmy har finsk påbrå och Petar kommer ursprungligen från Serbien, som det var många gäster som kom från utlandet för att fira bröllopet. Festen fortsatte med galen dans och serbiskt band som uppträdde.”

Inbjudningar Bruden själv och Skärholmens gård / Bukett Engelbrechts blommor / Brudens Klädsel Stockholm Brud & Fest / Brudgummens klädsel Petars klippning Toni & Guy / Ringar Två hjärtan Skärholmen / Hår Amira / Mottagning Skärholmens gård / Mat/Catering Skärholmens gård / Tårta Handgjort Stockholm

Plats:

Skärholmen, Södermanland, Sverige