Erik & Erika, Kolmården

Erik & Erika, Kolmården

Kategori: Riktiga Bröllop

Bröllopsfotograf. Martin Elliot / Vinger Elliot Fotografi

Fotografen berättar:

”Precis under vigseln regnade det så mycket att det inte gick att vara ute. Ja, inte med en kamera i alla fall. Strax efter att kyrkportarna öppnades och jag mötte Erik och Erika, sprack himlen upp och regnet lugnade sig lite och vi vågade oss på porträttfotografering. Några bilder fick vi till utan paraply och ute på bryggan precis som de ville, men vi behövde också ta till paraply och tak. Nu gjorde det ju inget, för det fanns inte något som kunde stressa varken par, familj eller gäster. Och då blir bilderna också fina. Själv gillar jag dessutom regnbilder. Brudskålen fick också hållas mestadels inomhus, i mysiga men mörka Marmorbruket. Inte mig emot, blixtbilder kan vara så snyggt i rätt sammanhang. Som det här.”

Plats:

Kolmården, ,

2 Kommentarer

  1. Elle skriver:

    Vilka fina bilder, vackert par och vilken fantastisk klänning! Var hittar jag den, vad är det för märke? Tacksam för svar :-)

  2. Erika skriver:

    Hej Elle! Tack för din fina kommentar, klänningen kommer från Ida Sjöstedt Couture och den måttsys på beställning. Modellerna finns på hennes hemsida: http://www.idasjostedt.com/couture

    Mvh
    Erika

Lämna en kommentar