Erik & Johanna, Barnens ö

Erik & Johanna, Barnens ö

Kategori: Riktiga Bröllop

Bröllopsfotograf: Mikaela Rudhner

Bruden Johanna berättar:

”Erik och jag träffades via gemensamma bekanta när vi båda var hemma i vår hemstad Västerås. Vi älskar båda skärgården och seglar varje sommar och ville därför ha vårt bröllop nära vattnet. 

Vigseln skedde i Vätö kyrka. Vi valde den för att den låg nära vattnet (vi ville åka båt till och från festlokalen) och för att den var lagom intim och hade så vackra målningar. Vigseln förättades av min kusin så den blev väldigt personlig. En av Eriks kompisar sjöng solo och spelade på flygeln. Vi ville ha en avspänd och glad stämning i kyrkan så vid vår kyss hade vi bett några kompisar klappa händerna så när vi kom dit så blev det världens jubel i kyrkan. Hur kul som helst! Värsta kicken! Vi ville också göra utgångsmarschen lite mer personlig så vi bad kantorn väva in Depeche Modes (som är Eriks absoluta favoritband) ”Just can’t get enough” i den klassiska Mendelssohnsmarschen. Det blev jättelyckat!

Till och från kyrkan åkte gästerna båt. Vi anlände till festen i vår ärvda lilla illgröna Toyota Corolla från 1980 som dagen till ära hade fått en vacker bladskrud!

Efter middagen blev det dans med liveband. Vi ville ha riktigt röj på dansgolvet så vi valde att hyra in ett balkanband eftersom de är de bästa på att få fart på gammal som ung! Dansen håll på natten lång och framåt småtimmarna blev det bastu och ett morgondopp i havet för de som önskade. Själva åkte vi till hotell Havsbaden där vi spenderade bröllopsnatten i en egen svit. Dagen efter åt gästerna frukost tillsammans i storgården. Min tappra mamma hade gjort nybakt bröd till alla 115 gäster!”

Brudens klädsel Brudklänning: Maggie Sottero ”men jag lät sy om den hos Syateljé Verica en del eftersom jag ville att det skulle gå att göra den kort så att jag kunde dansa obehindrat under festen” / Slöja: Egengjord av vintageflor / Strutsfjädrar: Etsy / Skor: Nelly Brudgummens klädsel Kostym: Rose & Born / Skjorta: Rose & Born / Fluga: Etsy / Näsduk: Crombie / Manschettknappar: Paul Smith / Skor: Crockett and Jones Ringar Förlovningsringar: Ateljé Lennart / Vigselring: Virkenborgs guldsmedja, Solna Bukett ”den band jag enkelt ihop själv på morgonen innan bröllopet. Den bestod av ett tjugotal rosa pioner som jag band ihop med blomstertejp som jag sedan täckte med sidenband och fäste med knappnålar” Hår Frisörelev från Kikide, Norrtälje / Underhållning Balkan Show Band

 

Plats:

Barnens Ö, Uppland, Sverige

8 Kommentarer

 1. Klara skriver:

  Hej! Vilken fin sida och vilket fint bröllop! Vad kul att bruden gjort så mycket själv. Hennes håraccessoar är fantastisk.

 2. Maria skriver:

  Vilken fantastisk idé! Och varför inte sätta ribban rejält högt och lägga upp Mikaelas underbara bilder! Här kommer jag kika in och hämta inspiration.

 3. Förlovad skriver:

  Vilka fantastiska bilder!!!

 4. mikaela rudhner skriver:

  Åh vad fint att läsa om Johanna och Eriks bröllop igen, det blir som att återuppleva det på nytt. Deras bröllop var verkligen helt fantastiskt.

 5. Tinny skriver:

  älskar att de ser så genuint lyckligt kära i varandra. Uppställda bilder men inget pose, bara glädje. Fint!

 6. Caroline skriver:

  Hej!
  Jättefina bilder! Vi har också tänkt ha vårt bröllop på Barnens Ö och letar lokal nu. Exakt var på Barnens Ö hade ni erat?

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] minns väl Johanna och Eriks fantastiska bröllop från Barnens ö? Den vackra bruden Johanna har även varit så snäll och delat med sig av parets […]

 2. […] att det redan har gått 1 år sedan Ditt Bröllop publicerade sitt första bröllop! Sedan dess har det publicerats nästan hundra (!) 0lika bröllop från hela Sverige (och även […]

Lämna en kommentar