Hanna & Tyler, Vaxholm

Hanna & Tyler, Vaxholm

Kategori: Riktiga Bröllop

Ni vet Hanna & Tyler  som delade med sig av sin roliga Save the Date-video? I somras fick de äntligen varandra och ännu en gång bjuder de på en liten video (utöver alla fina bröllopsbilder), den här gången när Tyler sjunger för Hanna under vigseln. Underbart.

Bröllopsfotograf: Ariel Renae

Bruden berättar:

Vi hade ett väldigt internationellt bröllop. Jag är från Sverige, min man från Kanada och vi hade gäster från både Sverige, Kanada, USA, Österrike, Brasilien och England. Vi valde att ha allt på engelska men att bevara de flesta svenska traditioner. Jag växte upp vid havet och därför ville vi vara nära vattnet. Temat gick i vitt och ljusrosa och vi ville framför allt ha ett avslappnat bröllop som var klassiskt vackert. Vi hade förväntat oss att något skulle gå fel under dagen, men allt flöt på nästan oförskämt bra. Hela veckan stod det att det skulle bli regn, och på morgonen stod det t om åska, men solen sken och vädret var fantastiskt. Det var en helt underbar dag med otroligt mycket kärlek och fantastiska tal.

Vi hade så otroligt mycket fina människor inblandade i vår dag. Våra fantastiska värdar gjorde ett underbart jobb, musik, frisör, catering, fotograf – allt blev som vi ville och mycket bättre. Bröllopet var även lite av en ”hejdå-fest” för mig då jag flyttade till Kanada endast 3 dagar senare och precis som vi hade önskat så fanns mycket utrymme att prata, kramas och umgås med våra gäster. Vi avslutade kvällen med att släppa upp kinesiska lyktor över havet. Det var en dimmig men ljus sommarkväll och det var helt magiskt. Den finaste stunden på dagen var då min man sjöng för mig under vigseln.”

Inbjudningar Designade av bruden /Bukett Anette Sjöholm, Blomstersmycket /Brudens Klädsel Bröllopsklänning: Ella Bridals, inköpt i The Parisian i Calgary, Kanada. /Accessoarer: Snö of Sweden. http://snoofsweden.com / Brudgummens klädsel Kostym: Zara / Accessoarer från Tristan och Aldo / Ringar Paris Jewellers / Hår Rebecca Roos, Salong Lyx i Nyköping / Smink Bruden själv / Kyrka Österåkers kyrka / Mottagning Tornvillan, Vaxholm / Mat/Catering Anne Eklund / Tårta En nypa socker / Bröllopsplanerare Bruden

Plats:

Vaxholm, Uppland, Sverige

2 Kommentarer

  1. K skriver:

    Underbara bilder och vilken fantastisk sång. Så modigt gjort! kan tänka mig att det inte fanns ett torrt öga i kyrkan!

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] & Didem), drömska brudbuketter (Rebecka & Emil), klassiska bröllop i stadsmiljö (Hanna & Tyler), växthusvigsel i 20-talsstil (Lina & Fredrik), porträttbilder i otroliga miljöer (Cheree […]

Lämna en kommentar