Helena & Joakim, Sundsvall

Helena & Joakim, Sundsvall

Kategori: Riktiga Bröllop

Bröllopsfotograf: Stine Ringen Rogstad

Bruden berättar:

”17 sept 2013 hade jag feber & låg och snörvlade i soffan. Då kommer min sambo Jocke och friar på det mest överraskande och romantiska sätt! Vilken lycka!

Vi bor på en gammal lantgård och bestämde tidigt i planeringen att vi ville ha vigseln hemma på vår gård. Under bar himmel och middagen/festen i vår loge. Vi drömde om ett lantligt, rustikt, enkelt, diy, personligt & vackert bröllop och vi fick mer än så. Dagen var verkligen magiskt. Vädret var fantastiskt (tack o lov), gästerna underbara och de fantastiska varma känslorna som bara bubblade i kroppen =helt amazing! Barnen vill att vi ska gifta oss igen för att det var så roligt och vi kan bara hålla med!

Men planeringen och vägen dit var bitvis slitig -då vi gjorde allting själva. Plus att vi har småbarn (5 barn). Från renovering av loge till att duka och dekorera. Ja och allt där mellan. Jag utformade inbjudningarna, festhäftet och gjorde även en mingellek. Mycket av inspirationen kom från Pinterest.

Mitt tips är att planera planera planera och våga be vänner och släkt om hjälp eller att anlita någon. När jag märkte hur mycket jobb det var med allt, samtidigt som allt var så fantastiskt roligt, så föddes tankarna om att öppna eget. Vilket jag gjorde: helenashem.se erbjuder varor & tjänster inom bröllop och event. Nu kan jag fortsätta att njuta av andras bröllop och lycka!”

Inbjudningar Design bruden. Beställda från Zazzle.com Bukett Blomsterfröknarna, Kvissleby/ Brudens Klädsel Klänningen: måttbeställd från Kina. Kopia på Lillian West fantastiska spetsklänning / Örhängen: Lily and Rose / Brudgummens klädsel Kostym: måttbeställd från Kina / Skjorta: MQ / Fickur: Har varit brudgummens farfars / Ringar Från Guldfynd, Sundsvall. Brudgummens ring är av Titan och graverad med ”Nothing else matters” Samt vigseldatum. Brudens ring är en Diamantring i vitt guld / Hår & Smink Kicki Höglin / Kyrka Vigsel i brudparets trädgård under ett stort lummigt träd och en blå himmel / Mottagning Middagen och festen hölls i brudparets loge / Mat & Catering Lasses matstuga, Sundsvall/lassesmatstuga.se / Tårta Eclair, Sundsvall / Bröllopsplanerare Brudparet planerade allt själva / Underhållning Arve Solli

Plats:

Sundsvall, Medelpad, Sverige