Johan & Liza, Saltoluokta

Johan & Liza, Saltoluokta

Kategori: Riktiga Bröllop

Bröllopsfotograf: Therese Rydström
Fotografen berättar:

”Jag fick den stora, stora äran att vara bröllopsfotograf i dagarna två åt Johan Svensson och Liza Påve. Bröllopet ägde rum på Saltoluokta Fjällstation, som ligger i väglöst land, intill världsarvet Laponia och de vidsträckta nationalparkerna Stora Sjöfallet och Sarek. Alla gäster fick skjuts med skoter på isleden över sjön Langas, där det på sommaren dagligen går turbåtar. Saltoluokta Fjällstation har funnits sedan år 1912, en helt otroligt vacker, rustik miljö, som gjord för bröllop! Brudens kläder var sydda av brudens mor, hår och make-up gjordes av brudens svägerska. Bordsdekorationer av is och övriga dekorationer utomhus var gjorde av brudgummen själv. Maten lagades av fjällstationens egna kockar – en otrolig god meny där man började med förrätten utomhus.

Jag är så tacksam att jag fick vara med och dela dessa dagar med ett fantastiskt brudpar och fantastiska gäster från både Sverige och Skotland – önskar er all lycka!”

Plats:

Saltoluokta, Lappland, Sverige

4 Kommentarer

 1. Marie skriver:

  Underbart bröllop!

 2. Malin skriver:

  Fantastiska foton i underbar miljö

 3. Matti skriver:

  Snygga bilder!!!
  Saltoluokta kan verkligen rekommenderas för bröllop. Det är inte heller första gången som jag ser bra bilder av Therese så kanske är hon en given bröllopsfotograf!

  :-)

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] från Johan & Lizas fantastiska Lapplandsbröllop, fångade av Therese Rydström. Etiketter: Inspiration, Vinterbröllop Lämna kommentar *** […]

Lämna en kommentar