Johan & Sandra, Västervik

Johan & Sandra, Västervik

Kategori: Riktiga Bröllop

 

Bröllopsfotograf: Ola Axman

Bruden berättar:

Vi förlovade oss på vår 3-årsdag den 9/7-11, och gifte oss inom ett år, närmare bestämt den 7/7-12. Jag har alltid varit stor Super Mario-fantast, vilket också mannen är betagen av, så när vi bestämde oss för att ha ett Super Mario-bröllop. Det kunde det inte ha känts bättre! Vi gjorde väldigt mycket själva och köpte en hel del pynt och andra roligheter/nödvändigheter på nätet. Både från Sverige, England och USA. Hade vi haft längre tid att planera och fixa hade vi säkert kunnat göra det ännu mer storslaget, men vi blev extremt nöjda, det kändes helt och hållet som oss, och alldeles fantastiskt. Vi hade alltså ett Super Mario & Princess Peach bröllop, med en touch av skateboards! Vilket var helt naturligt då vi båda är skejtare och hela den kulturen är med och präglar våra liv. Men det vi är mest nöjda med av allt, är allt våra föräldrar gjorde för oss, vårt underbara värdpar, och våra helt fantastiska fotografer!

Vi planerade och fixade det mesta själva, och den otroliga festen planerades av vårt underbara värdpar Charlotta & Rasmus, som var utklädda till Luigi & Daisy! Som underhållning hade vi Tv-spelsdans, fina tal, tipspromenad med frågor om brudparet, underhållande lektion i blöjbyte, ballonglek, fototagning av gästerna som fick klä ut sig i olika utstyrslar, fler lekar, och det hela avslutades med ett dansfyllt och superroligt disco!

Vi är så extremt nöjda med båda våra fotografer och hela vårt bröllop var bättre än vi nånsin kunde väntat oss. Men snacka om att det var stressigt på slutet. Vi jobbade ganska mkt, och hade mindre än 3 månader på oss att planera och fixa nästan allt. Men, med underbart väder, fantastiska nära och kära, dans, kärlek, tv-spel och skateboards, fick vi våran personliga och speciella dag, som vi kommer minnas för alltid. Och den var verkligen alldeles… alldeles underbar! Läs gärna mer om vårt bröllop på min blogg under kategorin Wedding!

Inbjudningar Vi knåpade ihop inbjudningarna själva! Med hjälp av fina tjocka papper, paint, klister och lekfullhet! De var helt i Super Mario & Princess Peach-stil, såsom ”Player 1 vs Player 2”, pixlat brudpar, super-mario-guldpengar och den klassiska ”question-block:en” Med O.S.A utropet: Times Up! (den 7/6) / Bukett En helt fantastisk och färgglad bukett, nästan helt gjord i papper (!). Jag beställde den handgjord från USA, av en jätteduktig hantverkskonstnär som gjorde den efter mina önskemål. I rosa, turkost, gult och lila och med alfapetbokstäver gjorda i trä, som utformade texten ”I DO”. / Brudens klädsel: Bröllopsklänning Ivory-färgad klänning, KIK Sthlm. Den är i s.k tea-längd och med hela tre puffiga och flerlagrade underkjolar! Varav en turkos (som jag beställde från England) som kanten syntes på nedanför klänningens slut. Till det hade jag ett hemsytt matchande turkost band med en rosett runt midjan. / Skor Rosa sneakers, Bobbie Burns / Smycken en stor rosa rosett-ring, Cocoo, pärlhalsband, och ett vitt och ett turkost pärlarmband / Håraccessoar Den matchade buketten och var också gjord av papper! / Brudgummens klädsel: Kostym Vintageblå från Asos  / Skjorta med röda och en gul knapp Savvy Citizen / Fluga  DAKO / Corsage ett s.k ”paperwheel” som matchade min bukett, även den gjord i papper / Skor Mörkblå seglarsneakers, Vans / Ringar Då mannens far arbetar som guldsmed blev det extra roligt att välja vad vi ville ha för ringar.  Båda har förlovningsringar i rödguld, Johans är slät och min har 6 diamanter som utformar ett hjärta. Vigselringarna är höga, och i vitguld. Min har 6 st hjärtan med en diamant i varje hjärta, och Johan har en svart diamant på sin. / Hår Olivia på Chrisma, i Västervik. Brudgummen stylade sitt hår själv med lite vax och hårspray / Smink: Jag sminkade mig själv under tiden som Olivia fixade mitt hår! / Kyrka Marieborgskyrkan, Västervik / Mottagning ”Stallet”, Gränsö Slott, som vi hade förvandlat till Super Mario & Princess Peach Castle! / Mat Maten lagades av kockar på slottet. Klassisk toast skagen med löjrom, Underbar svensk oxfilé med en fantastisk kantarell och gorgonzolasås! Och söta super-mario-mushrooms (söta flugsvamps-kladdkakemuffins)! / Tårta Nathalie på Frunchlådan, Västervik. En Super Mario-tårta som väckte extrem uppmärksamhet! Den var helt otrolig!

 

Plats:

Västervik, Småland, Sverige