Johanna & Josef, Bjärka-Säby

Johanna & Josef, Bjärka-Säby

Kategori: Riktiga Bröllop

Bröllopsfotograf: YellowdotBrudparet berättar:

”Vi är så glada för vårt fantastiska fotografer som förevigade vår stora dag! De var med oss från tidig morgon när vi förberedda oss på varsitt håll, tills vi sammanstrålade för gemensam fotografering ett par timmar innan vigseln, ända till sena natten när vi vinkades av med sång och ljuståg. Det var extra roligt att fotografen även var min bror.

Redan ett par månader innan vigseln hade vi bestämt träff med dem för en Pre-shoot fotografering som var väldigt rolig. Då fick vi möjlighet att öva oss på att bli fotograferade tillsammans på de platser där vi hade tänkt oss den kommande bröllopsfotograferingen. Det kan vi verkligen rekommendera, det spar så mycket tid och stress på själva dagen att veta vart, hur och när. Sen har de olika knep för att man ska slappna av och gör att det känns naturligt! Under Pre-shoot fick vi även möjlighet att dokumentera bl.a min klänning som jag ritat och sytt själv.

Vi ville, som så många andra, att det skulle kännas som vårat bröllop, och inte följa alla ”mallar”. I vårt fall skulle det kännas avslappnat och roligt. Vi insåg att vi kunde göra mycket själva, och därmed göra bröllopet mer personligt och även spara på utgifterna. När det gäller fotografering av gäster har vi ett tips att försöka göra en gruppfotografering direkt efter Vigseln. Det är så lätt att glömma hur fina alla var, och, t.o.m vilka som var där. Vi hade även riggat en kamera och div. vintageaccesoarer ute på slottsverandan för gäster att fotografera sig själva (våra fotografer på bilden). Men det garanterar ju inte att alla gäster hinner eller kommer ihåg att göra det. Som pricken över i, fick vi en fantastisk fotobok framkallad att bläddra i och minnas. Tack Jonas & Matilda!”

Inbjudningar DIY / Bukett Skapligt, Vikingstad /Brudens Klädsel: Brudklänning: DIY – Tyg från Ohlssons Tyger, Linköping / Örhängen MQ / Skor Din Sko / Brudgummens klädsel Kostym: Dressman / Väst 3rd Avenue Secondhand, Linköping / Kravatt, Näsduk & Manchetter DIY. tyg & knappar från Ohlssons Tyger, Linköping / Ringar Grace Jewellery, Linköping / Hår Elisabeth på Hårmagasinet, Linköping / Smink Elisabeth på Hårmagasinet, Linköping / Kyrka Slottskapellet, Bjärka-Säby / Mottagning Nya Slottet Bjärka-Säby / Mat-Catering Babettes Kafferi, Linköping / Tårta Café Belvederen, Linköping / Bröllopsplanerare  Brudparet själva / Brudnäbbsklänningar Tyg från Jofotex i Söderköping / Tärnornas klänningar Partyworld, Linköping / Vimplar & placeringskort DIY

Plats:

Bjärka-Säby, Östergötland, Sverige

2 Kommentarer

  1. Matilda skriver:

    Ett vackert brudpar – som inte bara gav sig själva, utan även oss andra – en bedårande och unik dag!! Tack för att vi fick föreviga det.

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] är vi lite extra glada över att vi blivit publicerade på DittBröllop.se med Johanna och Josefs bilder. Så kolla gärna in och passa på att se några bilder som inte publicerats […]

Lämna en kommentar