Johanna & Magnus, Riseberga

Johanna & Magnus, Riseberga

Kategori: Riktiga Bröllop

Bröllopsfotograf: Isabell N Wedin
Bruden berättar:

”Jag friade till Mange den dag vi varit tillsammans i fem år. De bästa månaderna på året, enligt mig, är maj och september. Vi bestämde oss för att gifta oss i maj när våren är som vackrast. Vi hade läst på och förstått att det var viktigt att börja planera ett år innan bröllopet. Vi började med att boka kyrka och lokal. Döm av vår förvåning när lokalen redan var bokad, trots att jag ringde ett helt år innan! Istället för att gripas av panik ändrade vi vårt datum och anpassade oss efter när lokalen var ledig. Vad gör man inte för att få ha sin bröllopsfest i den finaste lokalen? Och det blev ändå ett bröllop i maj.

Vi valde att gifta oss i samma kyrka som Mange döptes i, Riseberga kyrka. Vi är inte särskilt religiösa, så valet att gifta oss i kyrkan var inte av den anledningen. Vi har varit gäster på både kyrkligt och borgligt bröllop och upplevde att det blev en högtidligare känsla i kyrkan.

Vi bjöd våra nära och kära, vilket sammanlagt blev 70 gäster. Vi fick en fantastisk bröllopsfest med mycket kärlek, glädje och härliga skratt. Det blev helt enkelt en dag vi aldrig kommer glömma.

Så vad är då mina bästa tips till er som går i bröllopstankar? Ta inte på er för mycket, ta hjälp. Vi hade aldrig klarat av det utan den hjälp vi fick av nära och kära. Välj toastmaster med omsorg, vår bröllopsfest hade inte blivit hälften så bra om det inte var för vår helt suveräna toastmaster. Tack vare honom kunde vi luta oss tillbaka och njuta av vår bröllopsfest. När väl bröllopsdagen har kommit, släpp allt vad bröllopsplanering heter och njut av er dag, den kommer bli precis så perfekt som ni har tänkt er, jag lovar.”

Plats:

Riseberga, Skåne, Sverige