Kajsa & Henrik, Härnösand

Kajsa & Henrik, Härnösand

Kategori: Riktiga Bröllop

Bröllopsfotograf: Fotograf Linda-Pauline

Fotografen berättar:

Detta fina bröllop ägde rum i Härnösand. Jag mötte brudparet i full gång med hårfix och makeup på Villa fridhem. Makeup och hår stod Carolina Carlbom för (ccstyling.se), en god vän till mig och det var riktigt kul att få jobba ihop! Vigseln ägde rum i domkyrkan och sedan var det tillbaka till vackra Villa Fridhem som gällde för middag och fest. Ett perfekt ställe för ett bröllop, alldeles vid vattnet!

Även fast jag endast träffat bruden en gång, på hennes stora dag, så känns det idag som att det är en vän. Hon utstrålade så mycket lycka och kärlek denna dag. Dessutom tackar jag för alla skratt vid middagen, så mycket fina tal och ord som sades till brudparet.”

Plats:

Härnösand, Ångermanland,

2 Kommentarer

  1. Åh, så kul att se bilderna från ert bröllop här på Villa Fridhem!
    Blir både stolt och tacksam för att Villa Fridhem med omgivningar kommer till sin rätt vid sådana här högtidliga tillfällen!
    //Sara Dahlberg Eriksson
    ägare av Villa Fridhem

  2. Kajsa skriver:

    Det är vi som ska vara tacksamma för att vi fick ”låna” fantastiska Villa Fridhem, vi hade inte kunnat ha en vackrare plats till vår bröllopshelg! En underbart mysig helg där vi fick umgås med våra gäster i tre dagar, en ovärderlig upplevelse och oförglömligt minne <3

Lämna en kommentar