Karoline & Matias, Helsingborg

Karoline & Matias, Helsingborg

Kategori: Riktiga Bröllop Bröllopsfotograf: Armin Pendek

Brudparet berättar:

”Vi ville ha ett mindre bröllop med bara vår närmaste krets. Det viktiga för oss var att det skulle kännas personligt, intimt och unikt.

Bröllopet ägde rum i vårt hus och trädgård, det kändes mysigt och personligt då det också förstärker vilka vi är. Varje detalj var vi med och påverkade och valde med omsorg. Vi ville inte ha något pampigt och flådigt bröllop på ett slott/herrgård utan ville lägga fokus på vad den dagen faktiskt handlar om och bröllopet skulle genomsyra vilka vi är och vi ville komma nära våra vänner genom att ha det på hemmaplan.

Lika viktigt var valet av klänning, mat, dukning, tårta, fotograf etc. I all sin enkelhet men ändå uttrycka vilka vi är. Armin Pendek förverkligade vår dag och fångade varenda viktiga moment och tack var honom lever våra minnen vidare i all evighet.”

Brudens klädsel: Bröllopsklänning Kläderna som Karoline bar kom från hennes butik Gemma. Klänningen kom från Zetterberg ett märke som Karoline jobbat med sedan Zetterberg lanserades. / Skor Sofie Bly, en lokal designer / Håraccessoar Fjäder-accessoaren kom från en stamkund som designade hårspännet till Karoline inför bröllopet: Maria Zi Englund / Örhänge Hjärtformade som Karoline lånade av sin dotter / Brudgummens klädsel: Kostym Hugo Boss / Skor Hugo Boss / Maten Cateringfirman Lycklig, utanför Båstad / Ringar Egendesign i platinum och kommer från Hans D Krieger som en stor och anrik juvelerare i Tyskland /

Plats:

Helsingborg, Skåne, Sverige