Katarina & Oskar, Göteborg

Katarina & Oskar, Göteborg

Kategori: Riktiga Bröllop

Bröllopsfotograf: Mikaela Rudhner

Brudparet berättar:

”Vi är Oskar och Katarina. Vi är kära i varandra och nu är vi gifta också! Vi hade en helt underbar dag med bröllopstema i orange-blå-turkos retrostuk.

Vi gifte oss på Stora Holms säteri. Ett finfint ställe med supertrevliga ägare, väl värt ett besök även om man inte ska gifta sig! Lokalen är dock poppis och måste bokas i mycket god tid. Vi dekorerade i huvudsak med vimplar som vi gjort själv i papper plus några i tyg att hänga ute. Vi tryckte skyltar och pyntade lappar som till exempel en egenkomponerad drinklista med roliga namn på klassiska drinkar. Vår gästbok var i form av ett träd där alla gäster fick sätta sitt fingeravtryck. Sedan hade vi ett fotobås med attiraljer som lösmustascher och hattar som gästerna fick fotografera sig i. Kul både under festens gång och att titta på nu i efterhand! Det rekommenderas varmt! Vi satte även upp en massa foton på oss på snören. Som skål hade vi små 20cl-flaskor med egna etiketter i form av tryck med olika utrop som ”Hurra!”, ”Tjohoo!” och ”Fucking fabulous!” och sugrör. Till det serverades ”finfrukt” på grillpinnar som frukt-lollipops!

Sist men inte minst, ett stort tack till vår underbara fotograf Mikaela Rudhner som hängde med oss hela dagen och förevigade världens bästa dag på världens bästa sätt! Ja, ni ser ju själva! Vi blev såå nöjda!”

Inbjudningar & Trycksaker Design av brudens bror Patrik Johansson / Lokal Stora Holms säteri / Brudens klädsel Brudklänning: KIK Stockholm modell Rita ”piffad med detaljer i orange av bruden och hennes mor” / Brudgummens klädsel Tiger, köpt på Herr Karl / Brudens hår Malin Bohlin, Studio Konstrukt ”Hennes nya fina salong råkade passa helt perfekt till vårt färgtema dessutom!” / Smink ”Fantastiska vännen Veronica Carlsson” / Brudgummens hår Anna Gullick, Ikon ”Sen kan vi varmt rekommendera glada swingcovers av Richard Cheese som iordningsgöramusik!” /  Blommor Susanne Nordqvist, Vårgårda Blommor / Musik & Underhållning Under vigseln sjöng vännerna och musikerna Per Stern & Johanna Hjort ”Det var så vackert att inte ett öga var torrt! Vi tackar igen för att ni gjorde vigseln så fantastisk!”

Plats:

Göteborg, Västergötland, Sverige

8 Kommentarer

 1. A-K skriver:

  vilka fina färger och vilket par!

 2. Cecilia skriver:

  åååh, man blir verkligen glad av bilderna. Jättefin klänning och dukning också. Roligt att de gjort så mkt själv oxå!

 3. Benny Ottosson skriver:

  Underbara bilder Mikaela! Och ni är jättefina Oskar!

 4. Annika Elgale skriver:

  Mikaelas foton är alltid magiskt fina!

 5. Maja skriver:

  Så otroligt läckra bilder!
  Håller med Cecilia: Man blir verkligen glad av dem! :)

 6. Gillar erat bröllop, kul att se fler personliga och färgglada bröllop! Älskar detaljerna i håret, klänningen och programmen!

  Mvh

  Linda (Bruden i Linda & Henrik/Fjärås-bröllopet)

 7. Kristin skriver:

  Vad underbart fina bilder! Jag och min fästman ska gifta oss på stora holms säteri nästa vår i april!
  Tyckte att ett fotobås lät riktigt kul! Hur gjorde ni? Var det någon som tog bilderna eller hade ni självutlösare?

  Ha det gott!
  och Grattis!

 8. Mikaela Rudhner skriver:

  Hej Kristin!
  Brudparet hade byggt upp ett bås med bakgrund och an låda med en massa roliga attiraljer typ hattar och mustascher. Kameran stod på stativ och var färdiginställd och så fanns det en självutlösare kopplad till kameran som gästerna använde, då behövde ingen röra kameran, vilket kan bli lite riskabelt annars.
  Ha det bra!

Lämna en kommentar