Lina & Fredrik, Ystad

Lina & Fredrik, Ystad

Kategori: Riktiga Bröllop

Bröllopsfotograf: Lina Arvidsson

Brudparet berättar:

”Vi ville ha ett personligt och romantiskt bröllop med våra nära och kära i vackra Skåne. Vi valde därför en utomhusvigsel i Klosterkyrkans rosenträdgård i Ystad och bröllopsfesten i ett romantsikt växthus på Österlen. All planering, inbjudningar, program och dekorationer gjorde vi själva och dagen blev precis så perfekt som vi önskade. Tack alla ni som var med och firade vår fantastiska kärlek och gjorde denna dag till den lyckligaste i våra liv!”

 

Inbjudningar ”Rosa handgjorda kort med ett monogram designat av mig själv och min syster som är grafisk designer” / Bukett ”Brudbuketten bestod av rosa pioner och rosor. Brudtärnorna hade tre pioner i sin bukett. Alla blommor kom från Trolldruvans Blomsterhandel, som ägs av världens sötaste florist som till och med kom och hjälpte till att dekorera borden på plats” / Brudens Klädsel Brudklänning: ”Den beställdes från Kina och efter många sömnlösa nätter kom den fram. Den var en fint sydd spetsklänning, men krävde en hel del omsömnad för att bli exakt som jag ville ha den. Var först lite tveksam till ett så långt släp vid en utomhusvigsel, men släpet blev verkligen pricken över i:et och hela klänning kändes väldigt mycket som ”Lina” när den var klar.” / Brudgummens klädsel Tiger / Ringar Förlovningsringen: NK Juvelsalong / Vigselringar: Guldbutiken Odenplan / Hår Kitty Bäckström, Westbergs Salonger, Ystad / Smink Hanna Jeppsson, Westbergs Salonger, Ystad / Vigselplats  Rosariet (rosenträdgården) utanför Klosterkyrkan i Ystad / Mottagning  Backagården, Österlen / Catering Flädie Mat & Vingård Tårta Flädie Mat & Vingård / Bröllopsplanerare Vi själva / Underhållning ”Levande musik vid vigseln och minglet framfört av våra nära och kära, våra underbara toastmasters som levererade hela kvällen, samt brudföljet som sjöng och dansade i vår ära. DJ spelade på kvällen.”

Plats:

Ystad, Skåne, Sverige

6 Kommentarer

 1. K skriver:

  Underbara bilder! Va fint med vigsel bland alla rosor!

 2. Linn skriver:

  Nej vad roligt! Stället där de hade sin fest, Backagården, där brukar min pappa ställa ut tavlor på somrarna och jag har själv funderat på att ha min mottagning där! Verkligen vackert med allt vitt i växthuset.

 3. Anna skriver:

  Fantastiskt vackert par & duktig fotograf!

 4. Josefin skriver:

  Hej. Vilket underbart bröllop ni verkar ha haft. Hur såg er budget ut, höll ni den och hur fick du tag på din klänning? Klänningen är jättefin.

 5. lina skriver:

  hej!
  va underbart detta bröllop såg ut!
  har en fråga om vart brudens skor kommer ifrån?

 6. Ebbe skriver:

  Hej,

  Nu vet jag att detta bröllopet var för några år sedan, men vad låg kostnaden för att hyra växthuset på Backagården? Och ingick catering i priset?

  Tacksam för svar!

Lämna en kommentar