Lina & Pontus, Waxholm

Lina & Pontus, Waxholm

Kategori: Riktiga Bröllop


Bröllopsfotograf: Mia Lewell

Fotografen berättar:

”Linas och Pontus bröllop var något alldeles extra. Smakfullt planerat in i minsta detalj, vackra miljöer som dekor och ett strålande snyggt brudpar. En fantastiskt vacker bröllopsdag i juli 2013, helt enkelt. Kärlek.”

Inbjudningar Calligraphen / Bukett Interflora Fresh, Upplands Väsby / Brudens Klädsel Klänning: Phase Eight / Skor: No. 1 Jenny Packham / Brudgummens klädsel Hugo Boss / Ringar Guldfynd och 77diamonds / Hår Carina Von Stedingk, Make My Day / Smink Carina Von Stedingk, Make My Day / Kyrka Östra-Ryds Kyrka / Mottagning Tornvillan i Waxholm / Tårta Holy Sweet /

Plats:

Waxholm, Uppland, Sverige

10 Kommentarer

 1. Veronika skriver:

  Hej! Underbar bilder!! :)
  Har en fråga; skulle gärna vilja höra brudparets upplevelse av 77diamonds. Lätt att beställa? Lång leveranstid? Nöjda med vad de fick utifrån pris?
  Jag har hittat min drömring på hemsidan, tack vare tipset om den här, men hade gärna hört lite om den från någon med erfarenhet :) Tack på förhand!

 2. Josephine skriver:

  Hej! Vilka fina bilder
  Jag undrar vart tärnklänningarna är köpta. De var väldigt vackra både i färg och utseende. Tacksam för svar.

 3. Tärna skriver:

  Hej!
  Tärnklänningarna kommer från Nelly och är från deras egna märke :)

 4. cecilia skriver:

  Hej! Vilka vackra bilder från ert bröllop! Vi ska också ha fyra tärnor och gärna i rosa klänningar men hittar inte rosa klänningar. Ni vill inte sälja era klänningar? De var så vackra! Hör gärna av dej/er!

 5. cecilia skriver:

  Vilka vackra bilder från ert bröllop! Vi ska också ha fyra tärnor och gärna i rosa klänningar men hittar inte rosa klänningar. Ni vill inte sälja era klänningar? De var så vackra! Hör gärna av dej/er!

 6. Lina skriver:

  Hej Veronika,

  Ja, vi är väldigt nöjda med 77Diamonds.
  Vi hade planerat en tripp till London innan bröllopet så vi bokade tid med dem i deras Showroom. Jag visste redan innan vilka ringar jag ville prova då jag tittat på hemsida och jag tyckte det var skönt att prova dem i verkligheten för att känna vilken storlek jag var. Då det finns en hel uppsjö av diamanter med olika färg och kvalité förklarade Coleen på 77Diamonds även vad vi skulle tänka på vid val av diamant (då man måste välja diamant separat när man beställer) och vilken kvalité vi skulle satsa på. Väl hemma valde vi ut några diamanter i den kvalité och prisklass vi ville ha och mailade Coleen som tog kontakt med leverantörerna. Hon rekommenderade sedan vilken diamant hon tyckte utifrån minst inneslutningar, färg och mått och sedan beställde vi. Tror leveranstiden var mellan 2-3 veckor och det kom med ett fedExbud fram till dörren. Så, jag kan gladeligen rekommendera 77Diamonds. 😉 Lycka till!

 7. Pernilla skriver:

  Hej!
  underbara bilder! En fråga, vart är brudens örhängen ifrån?
  Det är precis sådana jag vill ha på mitt i juni! Helt galet svårt att hitta snygga!
  Tacksam för svar!
  Hälsar
  Pernilla

 8. Lina skriver:

  Hej Pernilla,

  Förlåt för sent svar, hoppas du hinner köpa dem innan bröllopet.

  Jag köpte örhängena via en sida som heter Kate Ketzal.com, örhängena heter ”Halo Drop Earrings”. Nedan finner du direktlänken:
  http://www.kateketzal.com/product/halo-dangle-bridal-earrings/

  Om jag inte missminner mig tror jag leveransen var cirka en vecka. Lycka till! 😉

 9. Linnéa Edling skriver:

  Wow vilka bilder! Var kommer din klänning ifrån? Så vacker! / Linnéa Edling

 10. Lina skriver:

  Hej Linnéa,

  Min klänning kommer från det engelska märket Phase Eight. Jag köpte min på NK där de har en butik men vet även att de tagit in märket på Åhléns City Sthlm.

  Lycka till!

  Lina

Lämna en kommentar