Lisa & Bengt-Göran, Stråvalla

Lisa & Bengt-Göran, Stråvalla

Kategori: Riktiga Bröllop

EvelinasFotoLisa&BengtGöran01EvelinasFotoLisa&BengtGöran02EvelinasFotoLisa&BengtGöran33EvelinasFotoLisa&BengtGöran40EvelinasFotoLisa&BengtGöran62EvelinasFotoLisa&BengtGöran68EvelinasFotoLisa&BengtGöran71EvelinasFotoLisa&BengtGöran92EvelinasFotoLisa&BengtGöran93EvelinasFotoLisa&BengtGöran95EvelinasFotoLisa&BengtGöran101EvelinasFotoLisa&BengtGöran127EvelinasFotoLisa&BengtGöran132EvelinasFotoLisa&BengtGöran135EvelinasFotoLisa&BengtGöran168EvelinasFotoLisa&BengtGöran176EvelinasFotoLisa&BengtGöran194EvelinasFotoLisa&BengtGöran201EvelinasFotoLisa&BengtGöran203EvelinasFotoLisa&BengtGöran206
 

Bröllopsfotograf: Evelinas Foto

Fotografen berättar:

”Första gången jag träffade Lisa & Bengt-Göran kände jag klick. Inte en tvekan. Klart jag skulle fota deras stora dag. När det sedan kom fram att dom är stora fan av historia precis som jag så kittlade det till ännu mer i magen! Tjoho! Dom skulle ha Älsborgs Caroliner i kyrkan!

Det var den varmaste dagen under hela sommaren! Jag var med Lisa och hennes mamma hos Aivi som är en riktigt duktig make up-artist i Kungsbacka. Lisas mamma hjälpte henne med klänningen och hon såg ut som en prinsessa!
Vi mötte upp Bengt-Göran som sken som en sol när han fick se sin brud. Och när jag fick se Bengt-Göran! Hans uniform! Han såg ut precis som en riktig sagoprins!

Och ja, jag måste säga att när jag tittar på bilderna på Lisa & Bengt-Göran i det höga gräset så tänker jag på vilken disneyfilm som helst. Jag önskar er all lycka och kärlek i världen!”

Bukett Åkrabergs Trädgård / Hår Beauty By Aivi / Smink Beauty By Aivi Kyrka Stråvalla Kyrka / Mottagning Stråvalla Hembygdsgård /

5 Kommentarer

 1. Belinda skriver:

  Du är så söt, har ett bra liv!

 2. Olivia skriver:

  Så otroligt fina. Gillar verkligen uniformen, så romantiskt.

 3. Ausra skriver:

  Viket fint minnesvärd bröllop!

 4. Sandra skriver:

  Vilken härligt bröllop. Och vilka snygga uniformer.

 5. CharlesRic skriver:

  Hi Good news ! an amazingoffers
  Just click on the link below to qualify

  https://drive.google.com/file/d/18HDpqy3bZ8GYxhBgk_54tjn2mG4_mrmB/preview

Lämna en kommentar