Lisa & Niclas, Lasätter gård

Lisa & Niclas, Lasätter gård

Kategori: Riktiga Bröllop

Bröllopsfotograf: Josefin Landhagen

Bruden berättar:

”Den 3 augusti så var det äntligen dags för vårat bröllop. I över 1 år hade vi planerat och förberett oss för den här dagen. Platsen vi hade valt för både vigselceremoni och bröllopsfest var Lasätter Gård på den Sörmländska landsbyggden. Årets varmaste dag hade vi lyckats pricka in. Dagen innan bröllopet så dekorerade vi gårdens lada med massor av silkespapperspompoms, vimplar, säckväv, missmatchade kristallvaser m.m. Vi hade även gjort props och tapetserat en spånskiva till vårat Photobooth som blev väldigt uppskattat av våra gäster. Efter ceremonin åt vi av den goda buffén som var beställd från restaurangen där Niclas och jag för första gången träffades för nästan 10 år sedan. Det kändes roligt att ”knyta ihop säcken” på sätt och vis. Många rörande tal, sånger, bildspel och hälsningar gjorde det dock svårt att fokusera på maten. Efter det så blev det dessertbord med bl.a. bröllopstårta, macarons, cakepops och s’moresklubbor som jag och mina tärnor hade gjort själva. Tillsammans dansade vi sen i ladan tills långt in på småtimmarna. Vi är så glada och tacksamma för att så många i våra familjer och av våra vänner valde att komma och dela vår glädje. Ni gjorde vår dag!”

Inbjudningar Lisa Lövgren-Ränne / Bukett Pias Botaniska – Norrköping / Brudens Klädsel Uppsydd efter egna önskemål / Brudgummens klädsel H&M / Ringar Vintage / Hår Johanna Roodla / Smink Kicks – Norrköping / Mottagning Lasätter Gård – Södermanland / Mat/Catering Restaurang Ambrosia – Nyköping / Tårta Lisa Lövgren-Ränne / Bröllopsplanerare DIY / Underhållning DJ Farsta

Plats:

Lasätter Gård, , Sverige

3 Kommentarer

 1. Veronika skriver:

  Fantastiskt! Så mycket inspiration! Finaste ladan jag sett :)

 2. Mona-Lena Lövgren skriver:

  Tack finaste Lisa och Nicke för en oförglömlig dag.Det värmer mitt hjärta att allt blev så fint som ni hade tänkt er.Och Olivia och Felicia var fantastiskt fina.

 3. Daniella skriver:

  Hej Lisa!
  Vilka fina bilder ni har!
  Skriver här då vi skall gifta oss i sommar och skall även vi vara i en lada. Jag skulle behöva få lite tips från vart ni köpt in vissa saker.. Jag hoppas verkligen att ni läser detta och i så fall mailar mig så jag kan få lite tips!
  Hälsningar
  Daniella

Lämna en kommentar